CROWDFUNDING: Euthia: Torment of Resurrection

Autor: Wolfsen | 4.5.2020 | 8

Zítra, 5. 5., začíná na Kickstarteru kampaň hry Euthia: Torment of Resurrection. Jedná se o druhou přepracovanou edici Legend země Euthie českých autorů Markéty Bláhové a Tadeáše Spousty.

Ve hře se každý z hráčů stane jedním z 5 hrdinů, jejichž společným úkolem je zachránit zemi Euthii před nájezdy draků. Přesto se jedná o kompetitivní hru. Zvítězí ten, který se stane nejproslulejším drakobijcem. Hráči budou své hrdiny ve hře postupně rozvíjet plněním úkolů a porážením menších nestvůr než konečně stanou tváří v tvář výzvě v podobě draků.

Hra je scénářová, určená pro 1–4 hráče a její délka závisí na délce zvoleného scénáře (30–120 minut na hráče). Obsaženy jsou jeden výukový, tři příběhové, jeden extra kompetitivní a jeden semikooperativní scénář. V každém příběhovém scénáři budou hráči ve finále čelit drakům, z nichž s každým budou bojovat odlišným způsobem. Cíl ostatních scénářů je poněkud odlišný, ale prostředky stejné. Příběhové scénáře lze hrát také sólo.

Hru bude doprovázet také mobilní aplikace, která bude obsahovat umělou inteligenci pro solitérní hru, průvodce hrou a atmosférický podkres. Aplikace ale k solitérnímu (ani obyčejnému) hraní nebude nutné. Pouze jej bude usnadňovat.

Autoři aktuálně stoprocentně počítají pouze s anglickou verzí hry. Další jazykové verze podmiňují dostatečným počtem podporovatelů daného jazyka. V případě češtiny se jedná o 400 podporovatelů (o 100 méně než u ostatních jazyků), které už mají autoři předjednané. Přesné podmínky, za kterých bude hra v češtině a návod jak přispět pro prvopřispěvatele naleznete na webu hry.

Hra bude vydána ve dvou verzích – s a bez plastových figurek. Verze se budou lišit ne/přítomností 6 detailních plastových figurek hrdinů a draka Farrugy, jinak budou totožné. Verzi bez figurek si můžete pořídit za příspěvek 79 USD + 7 USD pošotvného (dohromady asi 2100 CZK). Verzi s plastovými miniaturami pak za 95 + 8 USD (asi 2500 CZK). K dispozici jsou také zvýhodněné vícenásobné příspěvky pro obě verze hry.

Podporovatelé, kteří na hru přispějí v prvních 24 hodinách získají navíc zdarma bonus v podobě minirozšíření Ochočený gryf včetně plastové figurky gryfa.

Hry bychom se měli dočkat v dubnu 2021.

Stránky kampaně na Kickstarteru

Kampaň končí 2. 6. 2020 v 18 hodin našeho času (SELČ)

Podmínky vydání české verze hry a návod jak přispět

Pracovní verze pravidel

Euthia: Torment of Resurrection -- Kicktraq Mini

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Assassin’s Creed: Brotherhood of Venice CZ
Assassin’s Creed: Brotherhood of Venice CZ
Akt. cena: 2100 Kč
Končí za: 2 dny

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas