BLACKFIRE: Dětská hra Lapač snů v prodeji!

Autor: Tomoko | 8.6.2024 | 1

V pátek 7. 6. 2024 zahájilo vydavatelství Blackfire prodej své nové dětské hry Lapač snů (Dream catcher) od dvojice autorů Laurent Escoffier a David Franck. Hra se stala v roce 2020 vítězem v kategorii Nejlepší dětská hra roku v anketě As d'Or.

Lapač snů je hra určená již nejmenšímu deskohernímu publiku, ve které zahánějí noční můry s pomocí roztomilých plyšáků. V průběhu každého kola se doprostřed stolu vyloží kartička noční můry, následně si každý vybere z nabídky jeden žeton plyšáka, se kterým se snaží obrázek noční můry dokonale zakrýt, přičemž jednotliví plyšáci přinášejí různé množství odměn. Každému, komu se to v daném kole podaří, získá odměnu v podobě snových žetonů, které si uloží na svou hráčskou desku. Komu se poštěstí jako prvnímu nashromáždit dvanáct snových žetonů, ten se stává vítězem hry.

Hra je určena pro 2 až 4 hráče od 4 let s herní dobou okolo 15 minut a kromě základní varianty obsahuje také kooperativní mód pro děti od tří let a složitější mód pro děti od šesti let.

Privátní: 2024-06-07-07.png

 

Privátní: 2024-06-07-08.pngTrolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Alhambra: Roll and Write
Alhambra: Roll and Write
Akt. cena: 250 Kč
Končí za: 5 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas