ALBI: Párty vtěrka a Ubongo Trigo Mini v prodeji!

Autor: Tomoko | 7.6.2024 | 2

Vydavatelství Albi v uplynulém týdnu naskladnilo a spustilo prodej dvou menších her. První je blafovací párty hra s názvem Párty vtěrka a druhá je logická hra Ubongo Trigo Mini od Grzegorza Rejchtmana.

Párty vtěrka je investigativně blafovací párty hra, ve které všichni hráči společně vyrazí na jednu párty a každý s sebou přinese dva předměty (karty z ruky), které se na takovou párty hodí. V tomto případě vtip spočívá v tom, že hra jednomu hráči pošle speciálním zařízením špatnou pozvánku, a ten tak vyrazí s předměty určenými pro jinou párty a úkolem všech u stolu je odhalit člověka, který na tu správnou párty nepatří. Háček je v tom, že ani hráč, který je skutečně párty vtěrkou, to vlastně ve skutečnosti o sobě neví.

Hra obsahuje karty v českém i slovenském jazyce, je určena pro 2 až 8 hráčů od 18 let s herní dobou okolo 30 minut.

Ubongo Trigo Mini je zmenšené a upravené vydání hry Ubongo. Úkolem je zde najít správné trojúhelníkové dílky a co nejrychleji jimi zaplnit dva prázdné obrazce na jejich kartě. Každý má na začátku partie sedm dílků odlišné barvy, s jejichž pomocí se snaží seskládat požadované tvary. Hráč, který napasuje dílky do obou obrazců jako první, začne odpočítávat od dvaceti do nuly. Ostatním, kterým se během tohoto limitu nepodaří svou kartičku zkompletovat, ji musí počítajícímu hráči odevzdat. Každá taková karta znamená získaný bod. Avšak ti, kteří kartičku zkompletovali během limitu, si ji mohou ponechat. Rovněž pro ně znamená bod. Hráč, který nasbíral po osmi kolech nejvíce karet, je vítězem.

Hra je určena pro 1 až 4 hráče od 7 let s herní dobou okolo 20 minut.

Privátní: 2024-04-02-05.jpg

Privátní: 2024-06-07-01.jpg

Privátní: 2024-06-07-02.jpg

Privátní: 2024-05-29-02.png

Privátní: 2024-05-29-03.jpgTrolí hlídka

 

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Pangea KS
Pangea KS
Akt. cena: 800 Kč
Končí za: 3 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas