Smash Up: Big in Japan

oooooooooo hodnoceno 0x (Seznam vlastníků)

Smash Up: Big in Japan - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Rozšíření pro hru: Hustá mela
Počet hráčů: 2 - 2
Doporučený věk: od 14 let
Herní doba: 45 min
Herní svět: Sci-fi
Herní kategorie: karetní hra
Čeština: není
Vydavatelé: Alderac Entertainment Group
Pegasus Spiele
Autoři: Paul Peterson
Rok vydání: 2017
Sdílej: Facebook

Popis hry

Upravit

Těšíte se na Japonce? Opravdu si to myslíte?

Smash Up je zpět po vleklé dovolené na Dálném východě a přináší nové frakce, jaké jste nikdy předtím neviděli (věřte nám aspoň na chvilku)! Pokud nechcete sledovat televizi, nebo filmy, nebo číst komiksy nebo něco takového... Ale kdo to dělá?

Big in Japan je 11. rozšíření pro základní hru Hustá mela

Příprava hry:

Každý hráč si vybere dvě různé frakce a smíchá je dohromady. Doprostřed se umístí bojiště podle počtu hráčů +1. Každý z hráčů si nalízne 5 karet a řežba může začít.

Průběh hry:

Frakce obsahuje 2 typy karet, Minions Akce. V kole se hraje 1 Akce a 1 Minions a vyhodnocují se efekty na kartách (které umožnují někdy zahrát další karty).
Hráči se snaží skórovat na bojištích (síla jednotek se sčítá všech hráčů), za které získají vítězné body. Když se skóruje základna, hned se doplní další.

Rozšíření konkrétně obsahuje:

  • Kaiju - Kaiju je o gigantických běsnících zvířatech, která hrají své akce na základnách, aby vyhráli hru. Jejich úžasná ničivá síla mate vědce, jejichž největší zbraně jsou proti nim k ničemu. Kdo může zastavit tak obrovskou sílu?
  • Pidi zvířátka - Jsou malincí a rychle přicházejí a odcházejí, ale jakmile se naučíte, komu kdy zavolat, pidi zvířátka umí pořádně zabojovat. Víme, že je budete chtít mít všechny. 
  • Kouzelné dívky - Měsíční záře, sny, láska a hvězdný svit! Panebože, to je tak kawaii!!!! Kouzelné dívky jsou nepochybně roztomilé, ale překvapí vás tím, co dokážou svými kouzly. A spolupracují jako tým. Zlo nebude mít proti těmto dívkám žádnou šanci.
  • Mega Troopeři - Vyprav se na základny! Jdi zničit miniony! Běžte Mega Troopeři, vy blázniví Smash Up Mega Troopeři! Mega Troopeři jsou dokonalým bojovým týmem, který urve vítězství ze spárů porážky. A pokud se věci vymknou kontrole, vždy mohou zavolat obřího zkur-formujícího robota a automaticky vyhrát.

Konec hry:

Konec hry nastává ve chvíli, kdy nějaký hráč získá 15 a více bodů. Při remíze se hraje dál, dokuď není jen jeden hráč s nejvíce body.

Autor: drobek87

Vybíráme z Bazaru

51st state ultimate edition
51st state ultimate edition
Akt. cena: 1100 Kč
Končí za: 2 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas