Nemesis - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 5
Doporučený věk: od 12 let
Herní doba: 180 min
Herní svět: Sci-fi, Horror
Herní kategorie: desková hra, kooperativní
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
MindOK - logo
Autoři: Adam Kwapiński
Rok vydání: 2018
Sdílej: Facebook

Diskuse ke hře

jak byste se zachovali?

Ahoj, řeším spíš filozoficky, myslím, že  v pravidlech o tom zmínka není, jak se zachovat, když mezi úkoly mám zničit loď a přežít. Tři kola pře cílem je evidentní, že oboje nestihnu. Jak byste se zachovali? Zničili loď a zemřeli všichni? Nebo přežili spolu ostatními a pak čekali, kdo splnil úkol? Logicky spíš ta druhá varianta, ne?  

19.2.2024 13:54:26

Za mě jednoznačně zničit loď, když nevyhraju já, tak nikdo:)

Ale pravdou je, že někomu tím taky můžeš pomoct, takže by záleželo spíš na konkrétní situaci, ale já bych volil spíš sabotážní přístup, přijde mi to zábavnější.

19.2.2024 14:15:47

Je to jen hra, takže bych se choval podle toho. Filozofii, bych sem úplně netahal. Nabízí se zničit loď ve stylu “když ne já, tak nikdo” :-)

Ovšem záleží na herní situaci. Pokud už někdo třeba odletěl v záchranném modulu, je možné že to prostě risknul s tím “to nějak dopadne”, má třeba úkol na zabití královny a doufá, že to vyřeší zničením lodi někdo za něj. Tak je potřeba během hry sledovat, kdo asi má jaký úkol.

---------------------------------------------------
správce katalogu her, vydavatelů a autorů

19.2.2024 14:22:40

Čistě příběhově mi přijde lepší splnit úkol (zde asi zabránit vetřelcům dostat se na Zemi) a až pak se pokusit přežít (i když vím, že to nezvládnu).

19.2.2024 14:40:12

Vybíráme z Bazaru

Boreal
Boreal
Akt. cena: 22 Kč
Končí za: 1 den

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas