IQ Srdce - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 1
Doporučený věk: od 7 let
Herní doba: 0 min
Herní svět: Abstraktní
Herní kategorie: dětská hra
Čeština: v balení hry
Vydavatelé: MindOK
Smart Games
Autoři: neuvedeno
Rok vydání: 2022
Sdílej: Facebook

Popis hry

Upravit

Zapojte své srdce a ponořte se do světa barevných rébusů! Otevřte dveře do mysteriózního světa, kde budete stavitelé srdcí, aniž byste to vůbec tušili. Ale tohle není jen hra, to je příběh o vašem srdci, kterému dáte nový smysl.

V této neobvyklé výzvě se hráči stávají tvůrci srdcí na herní desce plné barevných drahokamů. Vaším cílem je získat všechny kameny na herní desku a vytvořit z nich krásné srdce. Dokážete to? To záleží na vašem taktickém myšlení a schopnosti řešit rébusy.

Příprava hry:

Před tím, než se ponoříte do tvorby srdce, je třeba připravit herní desku a dílky skládačky. Existují dvě různé úlohy: srdíčkové a pravoúhlé úlohy, které se řeší na oboustranné herní desce. Dílky jsou oboustranné, což znamená, že je můžete pokládat jakoukoli stranou vzhůru. Vaším úkolem je rozložit dílky na herní desku podle obrázku zadání. Každá úloha má jediné správné řešení, které naleznete na konci brožury zadání.

Průběh hry:

Během hry budete klást drahokamy na herní desku, snažíte se najít správnou kombinaci, která vytvoří srdce. Budete muset přemýšlet o každém tahu, abyste dosáhli svého cíle. S 120 různými rébusy a dvěma způsoby hry vás tento dobrodružný proces zabaví na dlouhou dobu.

Konec hry:

Hra končí, když dokážete správně umístit všechny drahokamy na herní desku a vytvořit z nich dokonalé srdce. Jste-li jedním z těch šťastných, kteří tento úkol splní, můžete se považovat za vítěze této kreativní výzvy.

Buďte mistři tvorby srdcí a zjistěte, co všechno může hráčská mysl dokázat!

Autor: Zanty

Další názvy této společenské hry

  • IQ Love

Vybíráme z Bazaru

Sherlock: Smrt za zvuku ohňostrojů
Sherlock: Smrt za zvuku ohňostrojů
Akt. cena: 10 Kč
Končí za: 6 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas