Prosba o jedno herní setkání s dětmi v Olomouci

Ahoj, měl bych jednu velikou prosbu. V rámci jednoho kurzu bych si potřeboval zahrát deskové hry s dětmi ve věku 7-15 let (co chodí na základní školu). Potom bych s nimi udělal kratičký dotazník. Jednalo by se o jedno odpoledne. Všem dobrým duším předem děkuji. Opravdu by mi to moc pomohlo. Kontaktujte mě buďto tady nebo přímo soukromou zprávou. Samozřejmě pro mě čím dříve tím lépe. Ještě jednou mockrát všem děkuji, kteří budou ochotní mi pomoci. 

Doplnění informací: ideálně by byla rodina s dvěmi či více dětmi, či spřátelené rodiny, které nemají problém se domluvit (jsou běžně v kontaktu). Her mám zatím pár vymyšleno. Z rodinných by to bylo buď #Kingdomino, #Dům snů, #Ticket to Ride: Amsterdam nebo #Kočičí klub. Z abstraktek buď #Nova Luna, #Mandala Stones. Na postřeh #Dobble, #Panic Lab. Na prostorovou orientaci #Ubongo. Na paměť nějaká krabička z edice Paměťovky (#Paměťovky - Podezřelá husa, #Paměťovky - Fialová kosatka, #Paměťovky - Prase v přestrojení). Nějak bych to namixoval, tak aby to děti bavilo a bylo to pro ně přínosem. Čas bych nechal na dětech, ale rád bych vyzkoušel s nimi co nejvíce různých typů her. Max tedy 2 hoďky, pokud tedy děti nebudou chtít jinak. Samozřejmostí a nutností je, aby byli rodiče u toho přítomný, alespoň pasivně. Dotazník by byl na témata například. 

  • Jak se ti dnešní hry líbíli? Která nejvíce, která nejméně? 
  • Co tě na hraní deskových her nejvíce baví?
  • Jaké typy deskových her máš nejraději?
  • Je pro tebe nejdůležitější hru vyhrát nebo si ji užít?
1.7.2023 07:31:43 | Upraveno autorem (porovnej)

Nejpraktičtější bylo oslovit blízkou ZŠ. Teď je nejschůdnější asi oslovení pořadatelů táborů (příměstských). Nebo jestli stačí pár dětí, tak se třeba ozve nějaká rodina.

Pán her - Nový Jičín

1.7.2023 09:42:19

@Unrealik díky za tipy. Se školami mám teď smůlu a u těch příměstských táborech si myslím, že už mají vlastní programy a nevím do jaké míry by byly ochotny se přizpůsobit. 

1.7.2023 12:23:47

Vybíráme z Bazaru

Tales of the Arabian Nights - cz
Tales of the Arabian Nights - cz
Akt. cena: 2000 Kč
Končí za: 22 hodin

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas