Zombie Dice - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 99
Doporučený věk: od 10 let
Herní doba: 10 min
Herní svět: Horror, Zombie
Herní kategorie: párty hra
Čeština: ke stažení
Vydavatelé: Steve Jackson Games
Autoři: Steve Jackson
Rok vydání: 2010
Sdílej: Facebook

Diskuse ke hře

Policie a nemocnice


Ahoj. Protože u dětí mají zombie kostky velkej úspěch, stvořil jsem rozšíření Policie a Nemocnice (nebo jak říkají zombíci, sklad náhradních dílů). Fotka v obrázcích.

Jak to funguje: 1) policie: pokud hráč vytáhne z pytlíku "semafor", tedy červenou, žlutou a zelenou kostku, pak se po hodu objeví policista. To je modrá kostka, kterou háže hráč po levici. Na kostce jsou dva mozky (v případě policisty lehký sarkasmus), dva výstřely a dvě píšťalky. Pokud padne píšťalka, háže další policejní kostkou další hráč v pořadí a tak pořád dokola. Kostka s píšťalkou se pak přehodí (háže se do té doby, dokud nepadne mozek či výstřel. Další píšťalka už posily nevolá). 2) nemocnice: jednou za tah může zombík, který zrovna nejede v autobusu, vstoupit do špitálu. Pokud pronásleduje zombíky, tito se ukryjí v nemocnici a normálně se přehazují. Pokud zombík nepronásleduje nikoho, vytáhne si normálně další dvě kostky. Pak hodí, normální kostky vyhodnotí, a pak se vyhodnocuje nemocnice. Je to osmistěnka, symboly: jeden mozek pana primáře, jeden výstřel, tři červené kříže a tři symboly utržené ruky. Čerevené kříže vyléčí jeden ukořistěný mozek z hráčovy kořisti z tohoto kola, ruka symbolizuje "opravu" zombíka, která mu vyléčí jeden zásah. Pak se nemocnice odloží a v tomto kole již nejde využít.

Kostky jsou polyhedralové s polepkami. Vybalancování zkoušíme, zatím jsme přidali do sáčku i tři kostky dříve vyřazené tím, že se přidala oficiální rozšíření. Každopádně přidání konfliktního prvku, kdy se během tahu do hry občas dostanou i ostatní hráči, bylo dětmi přijato s nadšením :)
3.12.2017 13:13:33

V této diskusi není zatím žádná odpověď...

Vybíráme z Bazaru

DESCENT + shadow of nerkhall \ENG\
DESCENT + shadow of nerkhall \ENG\
Akt. cena: 1500 Kč
Končí za: 3 dny

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas