Temné Znamení - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 8
Doporučený věk: od 12 let
Herní doba: 120 min
Herní svět: Horror
Herní kategorie: karetní hra, kooperativní
Čeština: ke stažení
Vydavatelé:
ADC Blackfire Entertainment - logo
Autoři: Kevin Wilson
Richard Launius
Rok vydání: 2011
Sdílej: Facebook

Černá koza z lesů (sólo na nedělní večer)

Autor: vulcano | 2 hodiny 0 minut | 23.5.2021 | 2

Hra: Temné Znamení + Elder Sign: Grave Consequences, Temné znamení: Neviděné síly

Hráči: vulcano

Prastarý:

Počet vyšetřovatelů:

Výsledek:

Skupina tajemných vyšetřovatelů (včetně postav z rozšíření Prokletí faraóna) v záhadném složení: vědkyně Mandy Thompsnová, kněz Otec Mateo, komorník Carson Sinclair a hudebník Jim Culver se setkali po setmění v Arkhamském muzeu, aby se přesvědčili, jestli se skutečně blíží příchod prastarého jak praví dávné proroctví.

Všichni, vyzbrojeni mocnými kouzly a artefakty, se vrhli do řešení záhad. Hudebník Jim exceloval svým nadáním (schopností soustředit se i při úspěchu) a mnohokrát tahal z bryndy celý tým, kterému by jinak hrozili postihy s přicházející půlnocí. Zatímco se Mandy a Otec Mateo soustředili na sbírání informací, luštění starých textů a prohledávání archivů, Jim spolu s Carsonem tvořili tu správnou dvojku na průzkum starobylých artefaktů a otvírání tajemných bran do jiných světů, což se jim nakonec stalo osudným.

Jima Culvera, který nečekaně zahynul poté, co vyčerpán bojem s nestvůrou nedokázal splnit úkol v jiném světě, pak nahradila kabaretní umělkyně Marie Lambeauová. Bohužel, hned při jejím vstupu do muzea se na ní úderem půlnoci sneslo prokletí, které ji provázelo už po celý zbytek života. Proto, že se jí nepodařilo nashromáždit jakékoliv trofeje, nedokázala využívat ani svou speciální schopnost a tak jako první vyšetřovatel padla za oběť prastarému zlu.

Mezitím vyšetřovatelům došlo štěstí i tolik potřebné vybavení a artefakty, načež muzeum zaplavila hromada nestvůr, která svým řáděním přivodila probuzení a příchod Prastarého.

Po Marii pak následoval komorník Carson, který si během vyšetřování přivodil hned 2 fobie (Hmm, tak a je mrtvý... co teď? Ale ne! Vždyť když si vezme kartu fobie, doplní příčetnost a přidá žeton zkázy jede se dál! Hurá směr cvokhaus!) a ke konci hry trávil víc času na ošetřovně než v "terénu", aby to vůbec prodýchal. Vědkyně Mandy se snažila pomáhat ostatním co to šlo, no nakonec jí štěstí opustilo (nebo spíš došli trofeje). Po 8 probděných nocích (kolech) už nedokázal hněvu Prastarého Shub-Nigguratha vzdorovat ani svatý muž jakým byl Otec Mateo a tak nakonec umřel strašlivou smrtí jako poslední... (Prastarému zůstali poslední 4 životy, takže mohl zvesela pokračovat v ničení světa).

Prohra a 2 hodiny v čudu :) ale jinak super herní zážitek.

Odehráno v: neuvedeno

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Euphoria: Cestou k lepší dystopii od Blackfire
Euphoria: Cestou k lepší dystopii od Blackfire
Akt. cena: 400 Kč
Končí za: 5 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas