Hrdina v kostce - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 4
Doporučený věk: od 10 let
Herní doba: 60 min
Herní svět: Fantasy
Herní kategorie: desková hra, strategická
Čeština: v balení hry
Vydavatelé: REXhry
Thunderworks Games
Autoři: Keith Matejka
Rok vydání: 2016
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

Nákup v posledním kole

V posledním kole Když vložím kostku do posledního volného místa už není možny nákup a s ním i možnost odhodit kartu a využít speciální dovednost povolani je to tak?

27.12.2022 00:53:19

Pokud jsem správně koukala do pravidel, tak je tam napsáno, že hra končí na konci kola, ve kterém jsou zcela zaplněny řádky vlastností. Tudíž já jsem to pochopila tak, vzhledem k tomu, že součástí jednoho kola je i fáze nákupu, atd., že fáze nákupu normálně proběhne. Takže u nás se dohraje normálně kolo, jako kdykoliv ve hře, a pak teprve sečteme body. Možná mě někdo opraví, ale nikde v pravidlech jsem nenarazila na to, že by fáze nákupu v posledním kole už proběhnout neměla :)

19.3.2023 10:30:46

Hra skutečně končí, až se odjede komplet celé kolo tedy i s nákupem karet a schopností hrdiny. S rozšířením pak máte ještě další možnosti, co v tomto kole můžete provést.

19.3.2023 21:26:56

@Newark @Janca2 

Aktualne hraji kompet zaklad+obe rozsireni a z pravidel mi to vychazi tak ze nakup se neprovede.

pravidla z bestiare str.7

---konec hry---

jakmile vsichni hraci zaplni vsechny radky vlastnosti na svych deskach hrdinu, konci tvorba hrdinu a nasleduje cesta za monstrem a jeho porazkou. V tento okamzik maji hraci posledni sanci utratit ziskane zkusenosti za vyuziti akci vlastnosti nebo za odhozeni zetonu zraneni.

 

pravidla z dabliku str.9

---souboj s monstrem

konec tvorby hrdiny nastane v okamziku kdy maji vsichni hraci na sve desce hrdiny umistenych 21 kostek. pote nasleduje zaverecna bitva s monstrem.

 

z toho alespon me vyplyva ze po umisteni kostky je hotovy hrdina coz se deje ve 2 fazy hry Poradi a na 3 fazy hry nakupy kde bych mohl nakupovat popr se rozhodnout jit jeste bojovat s nestvurou abych dostal vyhodu se uz nedostane. nikde neni psano ze se dohraje kolo a pak teprve se jde za monstrem

26.8.2023 14:50:19

Vybíráme z Bazaru

Pán prstenů + komplet Stíny Temného hvozdu
Pán prstenů + komplet Stíny Temného hvozdu
Akt. cena: 3299 Kč
Končí za: 2 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas