Proroctví - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 5
Doporučený věk: od 10 let
Herní doba: 180 min
Herní svět: Fantasy
Herní kategorie: desková hra, vývoj postavy
Čeština: v balení hry
Vydavatelé: ALTAR
Z-Man Games
Autoři: Vlaada Chvátil
Rok vydání: 2002
Sdílej: Facebook

Diskuse ke hře

Vše kolem PROROCTVÍ

Zdravím všechny zatrolené hráče,
proroctví hraji už řadu let, vlastně od samého počátku :-). Nedávno jsem pořídil 3. edici proroctví včetně říší a rád bych si hru vyšperkoval.
Chci se zeptat:
-Do jakých obalů se vlezou karty. Mám to přeměřené, ale těch kartiček je poměrně dost. Jen mě prosím ujistěte než něco objednám. :-)
-Koukal jsem na komunitní modifikaci s krysama. Zkoušel někdo z Vás jak a jestli to funguje vypadá to pěkně a autor si dal dost práce?
-Teď trochu off. Chci si do krabice vyrobit nějaké pořadače na karty. Můžete mi poradit jaký materiál na to, popřípadě jiné rady. :-)
-Ve hře mě iritují papírové figurky na plastových podstavcích. Najde se na zatrolených hrách zkušený malíř a sběratel figurek který je ochotný prodat 5 figurek do proroctví. Malovat trochu umím, ale žádná hitparáda. A příběh figurek, že pochází ze zatrolených her kde je někdo nabarvil a poslal se dá krásně prezentovat. :)
-Nemáte někdo informace k dalšímu rozšíření? Dočetl jsem se něco o říši chaosu, ale moc chytrý jsem z toho nebyl. Popřípadě na koho bych se měl obrátit s tímto dotazem.
-Poslední dotaz, chtěl bych herní plán dostat na nějaký jiný materiál. Existuje nějaká metoda jak přenést plán do počítače zvětšit ho a následně vytisknout na látku nebo jiný materiál. Hrací plocha se nemusí vlézt do krabice, klidně může být srolovaná do ruličky zvlášť.

Moc Vám děkuji za odpovědi a návrhy. :-)
15.10.2015 00:40:58 | Upraveno autorem (porovnej)

V této diskusi není zatím žádná odpověď...

Vybíráme z Bazaru

Settlers: Vládcové Severu (CZ)
Settlers: Vládcové Severu (CZ)
Akt. cena: 370 Kč
Končí za: 3 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas