Pokémon TCG - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 2
Doporučený věk: od 7 let
Herní doba: 20 min
Herní svět: Fantasy
Herní kategorie: karetní hra, sběratelská
Čeština: není
Vydavatelé: The Pokémon Company International
Wizards of the Coast
Autoři: Takumi Akabane
Tsunekaz Ishihara
Rok vydání: 1997
Sdílej: Facebook

League Challenge

Autor: Sanajeh | 4 hodiny 0 minut | 6.5.2023 | 0

Hra: Pokémon TCG

Hráči: Sanajeh a 10 neregistrovaných

dragonworld

Dalsi z League Challengu tohoto rocniku se konal ve Slanem v herne a obchode Dragon World Gaming. Seslo se nas tu celkem 11 masteru a 7 junioru/senioru. Hrala se 4 kola, Bo3, 50 min, Standard. Prijel jsem s balickem Lost Zone Box.

deck

Moje výsledky:

Kolo Souper Balicek 1. hra 2. hra 3. hra Vysledek Stav
R1 Jan Goetz Miraidon ex W W   2:0 1–0
R2 Ondřej Škubal Lost Zone Box L L   0:2 1–1
R3 Lukáš Turčínek Regidrago-VSTAR W W   2:0 2–1
R4 Aneta Sedláčková Mew-VMAX W W   2:0 3–1

Konecne poradi:

standings

Meta:

meta

V prvnim kole jsem dostal proti sobe veterana Honzu Goetze. Jeho Miraidon ex / Magnezone ex me v prvni hre dokazal dost potrapit, vzhledem k tomu, ze jsem pomerne bricknul a nebyl schopen ani v T3 mit 4 karty v lost zone. Druha hra uz chodila tak, jak mela a Honzu jsem porazil.

Ve druhem kole jsem sel proti Ondrovi. Prvni hru jsem nemel vubec nic, docela dost se podobala prvni hre s Honzou, ale v tomto pripade jsem nemel sanci. Druha hra byla o poznani vyrovnanejsi, chybela mi posledni prize karta, ale jelikoz jsem byl donucen otevrit hru s Raikou-V, nabidl jsem souperi celkem levne 2 odmeny a to me stalo hru.

Ve tretim kole jsem narazil na Lukase a Regidrago-VSTAR. Lukas hral pomerne dobre, utok Goodry — Rolling Iron, ktery kopiroval byl opravdu neprijemny, ale pomoci karet Sableye a Escape Rope se mi darilo efekty tohoto utok obchazet a nasledne diky Dragonite-V + Choice Belt a Sky Seal Stone tento efekt i prostrelit za odmenu navic.

Ve ctvrtem kole jsem se utkal se svou drahou polovickou Anet a jejim balicek Mew-VMAX. Tento zapas by se dal shrnout do par slov: Drapion-V a Sky Seal Stone, nebot to bylo opravdu to nejdulezitejsi, co jsem pro tento match-up potreboval.

roundtwo

Nakonec jsem skoncil s 3 vyhrami, 1 prohrou a skorem 6:2 na druhem miste. Odmenou mi bylo 7 boosteru z edice Scarlet & Violet a par Prize Packu. Jak herna, tak i mesto Slany jsou velmi hezka mista a urcite se sem rad vratime.

Odehráno v: Slaný (Okres: Kladno)

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Liška podšitá: Duet - nová, ve fólii, nejlevněji!
Liška podšitá: Duet - nová, ve fólii, nejlevněji!
Akt. cena: 199 Kč
Končí za: 11 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas