Pokémon TCG - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 2
Doporučený věk: od 7 let
Herní doba: 20 min
Herní svět: Fantasy
Herní kategorie: karetní hra, sběratelská
Čeština: není
Vydavatelé: The Pokémon Company International
Wizards of the Coast
Autoři: Takumi Akabane
Tsunekaz Ishihara
Rok vydání: 1997
Sdílej: Facebook

6. turnaj Poháru Najády

Autor: Sanajeh | 6 hodin 0 minut | 18.2.2023 | 0

Hra: Pokémon TCG

Hráči: Sanajeh a 11 neregistrovaných

najada

Posledni (pro me tedy prvni) ze serie mensich turnaju Poharu Najada se uskutecnil 18.2. ve stejnojmenne herne. Pro hrace to byla jedna z poslednich moznost, kdy potrenovat na blizici se Bochum Regionals. Turnaj se hral klasicky ve formatu standard (SSH — CRZ), Bo3, 50 min swiss a 60 min topcut. Opet jsem prijel doladit svuj balicek Giratina-VSTAR.

deck

Moje výsledky:

Kolo Souper Balicek 1. hra 2. hra 3. hra Vysledek Stav
R1 Patrik Holler Lost Zone Box W W   2:0 1–0
R2 Tomáš Žukovský Palkia-VSTAR L W W 2:1 2–0
R3 Štěpán Suchánek Hisuian Goodra-VSTAR L W W 2:1 3–0
R4 Patrik Bartošovič Lugia-VSTAR L  L   0:2 3–1
R5 Son Vu Nguyen Arceus-VSTAR / Duraludon-VMAX ID     0:0 3–1–1
T8 Patrik Holler Lost Zone Box L W L 1:2 3–2–1

Poradi pred TOPkou:

standings

Predbochumovsky trenink zacal pomerne slibne, podobne jako Budejcky Torédo Cup. Prvni hra proti Patrikovi a jeho Lost Zone Boxu mi vyšla. A to i diky smule na strane soupere, kdy obe hry zacal s Oranguru + pass a to, kdyz hrajete lost zone, opravdu nechcete. V druhem kole proti Žukymu jsem byl prvni hru opravdu bricknuty, karty do open-handy mi prisly opravdu v silene kombinaci, nedalo se s tim hrat. Zbyle dve hry uz mi to chodilo, jak melo, a povedlo se mi nepriznivy stav nastesti otocit. Ve tretim kole jsme si ani poradne nezahrali, protoze vsechny tri hry jsme ukoncili velmi rychle, kdy karty prisly opravdu skvele na jedne strane nebo opravdu spatne na strane druhe. Ctvrte kolo proti Patrickovi byla jakasi odveta z Budejckeho Toredo Cup. Jeho Lugia-VSTAR mi tentokrat nedala sanci a navic me stacila uz jen remiza z techto poslednich dvou her, tudiz nebyl zadny problem to Patrickovi prenechat. V poslednim kole proti Sonovi takticka remiza a TOPka byla zajistena.

Mezi nejlepsimi osmi jsem sel proti Patrikovi z prvniho kola. Hry byly tentokrat zajimavejsi a napinavejsi. Klasicky lost zone proti lost zone, kdy prvni hru vyhral jeden, druhou hru druhy, aneb kdo zacina prohraje. Treti hru jsem zacinal ja, tudiz jsem musel nepriznivou "statistiku" narusit a pokusit se samozrejme vyhrat. A taky bych vyhral, kdybych neudelal obrovskou zacatecnickou chybu, kdyz jsem uchvatal posledni kolo, kde mi chybela posledni odmena do vyhry a sel jsem dopredu Sableyem pro hru, aniz bych si uvedomil, ze mam v lost zone pouze 9 karet. Vzhledem k tomu, ze jsem nemohl retreatnout (stahoval jsem jiz Radiant Greninju) a vymenit Sableye vepredu za Comfey, jsem desatou kartu do lost zony nedostal a posledni odmenu bral souper.

Se 3 vyhrami, 1 remizou, 2 prohrami a skorem 7:6 jsem se umistil na 7. miste z celkoveho poctu 23 hracu.

Turnaj vyhral kamarad Michal Jelínek s balickem Lugia-VSTAR.

Odehráno v: Praha (Okres: Praha)

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Unsettled KS ALL IN + obaly
Unsettled KS ALL IN + obaly
Akt. cena: 4500 Kč
Končí za: 3 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas