Pokémon TCG - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 2
Doporučený věk: od 7 let
Herní doba: 20 min
Herní svět: Fantasy
Herní kategorie: karetní hra, sběratelská
Čeština: není
Vydavatelé: The Pokémon Company International
Wizards of the Coast
Autoři: Takumi Akabane
Tsunekaz Ishihara
Rok vydání: 1997
Sdílej: Facebook

League Cup

Autor: Sanajeh | 4 hodiny 30 minut | 11.2.2024 | 0

Hra: Pokémon TCG

Hráči: Sanajeh a 11 neregistrovaných

O víkendu 10./11.2. v Messe Hall cislo 7 v Dortmundu se konalo Regionalni Mistrovstvi (Regional Championship) ve hrach Pokémon (TCG, VG, GO). Zucastnil jsem se TCG a dopadlo to katastrofalne (3–6–0), proto jsem zmenil balicek a zkusil to druhy den na Cupu. To dopadlo mnohem lepe.

Cup se hral ve formatu Standard, Bo1, 9 kol swiss 30 minut. TOPcut 8, Bo3, 70 min. Pouzil jsem balicek Giratina-VSTAR.

deck

Moje zapasy:

Kolo Souper Balicek 1. hra Vysledek Stav
R1 Mahsun Gräff Roaring Moon ex W 1:0 1–0
R2 Luke Shore-Jones Gardevoir ex T 0:0 1–0–1
R3 Fabio Zeppetella Charizard ex W 1:0 2–0–1
R4 Roman Patzer-Meyer Lost Zone Box W 1:0 3–0–1
R5 Mauro Meister Chien-Pao ex W 1:0 4–0–1
R6 Jia-Hao Ma Giratina-VSTAR L 0:1 4–1–1
R7 Soeren Oez Giratina-VSTAR W 1:0 5–1–1
R8 Georgio Pan Giratina-VSTAR L 0:1 5–2–1
R9 Oliver Friedrich Toedscruel ex W 1:0 6–2–1

 

Prvni kolo probehlo pomerne rychle, zacal jsem, polozil jsem Path to the Peak, na ktery souper nemel odpoved uz po zbytek hry, coz je u Roaring Moonu fatalni.

V druhem kole jsme se s Gardou pretahovali celych 30 minut. Navic jeho kola trvala prilis dlouho, predevsim, kdyz se snazil zbavit stadionu Path to the Peak. Nestihli jsme dobrat odmeny vcas, oboum nam zbylo po jedne Prize karte.

Treti kolo mi opet vyhral Path to the Peak. Zacal jsem, polozil tento stadion. Souper si nasel Rottoma-V, Charmandera a Pidgey, Lost Vacuumem zahodil Path to the Peak mne do Lost Zony (cimz mi pomohl) a liznul 3 karty pres Instant Charge. Ja okamzite odpovedel dalsim Peakem a to soupere zbrzdilo. Cramorantem jsem sel pro odmenu a dalsi kolo pro dalsi dve za Rottoma. Pak uz jsem si hru pohlidal a vyhral.

Ve ctvrtem kole souper udelal pomerne velkou chybu, kdyz si nabil Roaring Moona, bossnul mi a pres Frenzied Gouging zabil Giratinu-V, aniz by mel ve hre Manaphy. Jednoduze mi dal prilezitost vzit Radiant Greninjou 3 prize karty naraz a mit navrch.

Pate kolo vypadalo ze zacatku dost spatne pro oba. Zacal jsem se Sableyem, prilozil jsem Energii a predal kolo. Souper nasel Bidoofa, pouzil Abilitu Chien-paa a take predal kolo. Ja jsem nasel Comfey, jednou provedl Flower Selecting, bossnul Bidoofa dopredu a predal kolo. Takto jsem se predhaneli jeste nejakou dobu, ale stesti bylo na moji strane, kdyz jsem mu dokazal sestrelit oba Frigibaxe, jeste nez je stacil vyvinout. To mi vyhralo hru.

V sestem kole jsem potkal a pozdejsiho viteze toho Cupu Jia-Haa. Mirror, ve kterem jsme si navzajem vzali Cramoranty a pak oba s nabityma Giratinama na benchi cekali na kartu Boss's Orders. Tu jsem pouzil jako prvni ja a Giratinu mu zabil. On me bohuzel vymichal Roxannou a ja uz jsem se nedokazal do hry vratit.

Dalsi mirror v sedmem kole jsem vyhral tentokrat ja. Pomerne rychle jsem dostal 7 do Lost Zony a dvakrat bossnul Giratinu-V, tudiz souper nemel sanci do hry dostat VSTAR.

Osme kolo dalsi mirror, ktery byl prakticky to same jako kolo sedme, ale naopak — smulu jsem mel ja a dulezitou hru o TOPku jsem, bohuzel, prohral.

Posledni kolo jsem sel prvni, souper mel ve hre pouze Radiant Greninju, takze jsem netusil proti cemu jdu, ale myslel jsem Gardevoir nebo Chien-Pao. Souper pote benchnul Hisuian Lilliganta-V, coz jsem necekal, prilozil k nemu Energii a predal kolo. Ja jsem si nahazel nekolik karet do Lost Zony, nasel Giratinu a pass. Souper si nasel Toedscoola a Cherubi (bohuzel hral tu verzi bez Lively Fruit). Tyto dva prcky jsem mu potom sestrelil Sableyem. On nasledne hru vzdal.

Konecne poradi:

standingstop

standingsbot

Umistil jsem se na 25. miste ze 307 hracu. Tzn. 16 CP (ikdyz o Worlds uz nehraju, mam celkem 103 b z 500 potrebnych) a na Prize Wallu jsem dostal 6 boosteru Obsidian Flames.

Odehráno v: neuvedeno

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Sanctum (CZ)
Sanctum (CZ)
Akt. cena: 700 Kč
Končí za: 22 hodin

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas