Pandemic - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 4
Doporučený věk: od 10 let
Herní doba: 45 min
Herní svět: Současnost
Herní kategorie: desková hra, kooperativní
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
ADC Blackfire Entertainment - logo
Autoři: Matt Leacock
Rok vydání: 2008
Sdílej: Facebook

První Pandemic

Autor: DostaCZ | 1 hodina 15 minut | 28.12.2013 | 0

Hra: Pandemic

Hráči: DostaCZ a 1 neregistrovaný

Po první "ochutnávce" Pandemicu, kdy jsme vyhráli velice jednoduše díky špatně zamíchaným balíčkům, jsme se s přítelkyní rozhodli že to zkusíme plnohodnotně..  Vše jsme řádně zamíchali a dali se do hry..

Já si vytáhl výzkumníka, který zkoummá léky levněji a Barča protektora, jak jsme si nazvali typka kterej chráni město v kterém stojí a všechna okolo proti rozšíření nemoci. Celkem dobré oboje. Ale nemohu soudit oproti jiným kombinacím, hlavně ve dvou hráčích, díky nízkému počtu nahraných her. 

Celou hru se nám celkem, dařilo, já vyzkoumal 3 léky ze 4, Vymítili jsme 2 nemoci, přežili všechny epidemie, dokonce bez jediné pandémie.. Když v tom jsme si všimli že máme zatraceně málo karet v dobíracím balíčku..  Zmocnilo se náš zděšení že prohrajem první plnohodnotnou hru o pár tahů.. Dali jsme ale hlavy dohromady, naplánovali každej pohyb a každou akci do zbývyjících 3 kol. Využili jsme všech Event karet a nakonec hru vyhráli v poslední možné chvíli. (v dobíracím balíčku zůstala 1 karta).

Naše nadšení pro hru, ještě zmohutnělo, ale když si uvědomím že jsme hráli na easy, a vyhráli jen o chloupeček, nedokážu si představit jak to jde dohrát na hard.. :D 

Všem hru rozhodně doporučuji. Brňákům rád zapujčím, vysvětlím, zahraju si atd.. 

Odehráno v: Brno (Okres: Brno-město)

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Zaklínač: Dobrodružná hra
Zaklínač: Dobrodružná hra
Akt. cena: 950 Kč
Končí za: 1 den

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas