Nemesis - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 5
Doporučený věk: od 12 let
Herní doba: 180 min
Herní svět: Sci-fi, Horror
Herní kategorie: desková hra, kooperativní
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
MindOK - logo
Autoři: Adam Kwapiński
Rok vydání: 2018
Sdílej: Facebook

Trojka v hlubokém vesmíru.

Autor: PMSGCZ | 5 hodin 0 minut | 17.12.2019 | 5

Hra: Nemesis

Hráči: Longerin, PMSGCZ a 1 neregistrovaný

Dostupné záznamy k událostem na lodi Nemesis 20191216:

 

Z deníku mechanika:

 

Po probuzení z hibernace jsem zjistil že kapitán leží v Hibernatoriu v kaluži krve a břicho má roztrhané na kousky. Tohle nemohl způsobit člověk.

Kromě mě jsou na palubě ještě průzkumnice a pilotka. Systém je probudil sejně se mnou. Jsou k světu, že by přeci jen byla nějaká zábavička a party jak slibovali při náboru? ;-)

Tak ne, holky jsou nějaký afektovaný, sotva přijdu do místnosti tak ztichnou a odejdou. Často utíkají už když se blížím. Nevim jestli mě mají za blbce kdyť slyším jak utíkají. V týhle hromadě plechu je slyšet všechno.

Tak už vím co zabilo kapitána. Neuběhlo moc času od probuzení a při jedné pravidelné obhlídce lodi na mě vyskočil takovej divnej zakrslej vetřelec. Ještě že nebyl větší, stačilo jen pár dobře mířených ran z brokovnice a je po něm.

Zkusím ho odtáhnout do laboratoře třeba zjistím co to je zač a co na ně bude platit. Vypadá to jako mládě…..určitě tu nebyl sám.

Sakra sem celej zas….j od toho jeho slizu, strašně to smrdí.

Takhle ty kočky nesbalím. Chtělo by to sprchu a novou uniformu.

Laboratoř je na druhé straně lodi musím se tam dostat i kdybych měl prolézt servisníma šachtama.

...

Sotva sem se dostal do Laboratoře a rozsvítil tak se na mě vrhl gigantický Vetřelec. To musí být jejich královna. Proti ní sem sám neměl žádnou šanci. Při pokusu o útěk mě dost pocuchala nohu to mě zpomalí. Snad mě nepronásleduje.

Touhle chodbou bych se měl dostat na ošetřovnu. Snad cestou narazím na něco užitečného.

Tak ne, místo skladu je tu Hnízdo, Smrdí to je to tu pokryté tim jejich sajrajtem ve kterým se nervózně klepou jejich vejce. Musím opatrně a potichu projít kolem nich a žádné neprobudit.

Mám strach ale zpátky nemůžu tam je královna, je jen jediná cesta snad se mi to podaří.

Už jsem byl z toho propadenýho místa skoro pryč když do hnízda dolezla královna. Málem sem se pos…. Ale něco ve mně zafungovalo vyskočil sem a utíkal jsem k východu. Ta mrcha mě ale stihla srazit a pocuchala mi břicho. Naštěstí se mi podařilo vysvobodit a utéct do chodby a zavřít za sebou dveře. Mám pocit že si se mnou jen hraje. Děsně to pálí a bolí, tohle mě dost zpomalí, ale ještě pořád žiju a ošetřovna už nemůže být daleko.

Našel sem ošetřovnu, je tu dost zásob abych se vyléčil pokud přežiju dost dlouho. I když ten sajrajt ze sebe nedostanu.

Už je mi lépe. Už neslyším žádný hluk, ty mrchy asi odtáhli hledat zábavu na druhou stranu lodi. Možná je holky zabavili, možná je pozabíjeli. Hlavně aby je to nedostalo bez pilota bych byl v hajzlu.

….

Zkusím se ještě jednou dostat do laboratoře. Musím zjistit jak na ty mrchy.

Povedlo se. Tentokrát v laborce královna nebyla něco málo sem zjistil, možná mi to nějakou výhodu dá když budu dobře mířit.

Třeba když prozkoumám vejce tak mi to dá víc informací, a hnízdo je nedaleko. Možná to risknu.

Risknul sem to, vzal sem jim jedno vejce. Nezdá se to ale je kurde těžký. Navíc sem za sebou uslyšel hluk. Musím už být opatrný a najít jinou cestu.

Zatím co jsem tu bojoval o kejhák tak průzkumnice se pokoušela přesvědčit pilotku abychom neletěli na Zemi ale na Mars že tam prý jsou krásné červené pláže.

Systém zahlásil změnu kurzu. Ona jí nakonec asi fakt ukecala.

Holky bezdůvodně pobíhaj z jedný strany lodi na druhou. Možná nějaký důvod mají ale mě pravdu určitě neřeknou.

Občas se nalodi něco „samo“ rozbije, nebo „samo „ začne hořet. Navíc vetřelců nějak pribejvá.

Začíná mi docházet že s těma dvouma kráskama tu nejspíš umřu.

...

Zachraňovat to tu nemá cenu. Nejlepší bude pokusit se znova uložit do hibernace a doufat že nás někdo zachrání. Nejdřív ale musím dostat na operační sál. Mám nějakou infekci a jestli mám v sobě něco jejich tak bych hibernaci nepřežil.

Povedlo se. Ještě že jsem to udělal. Hned jak sem se probral z anestezie tak jsem zjistil že sem už bez parazitů a infekce. Jen mám ošklivé jizvy co se špatně hojí. Zpomalí mě to ale ještě pořád žiju.

Cestou na operační sál sem dostal vzkaz od průzkumnice že má uniformu navíc a že mi ji klidně dá když operaci přežiju. Měla jít napřed k hibernatoriu snad jí ještě stihnu.

Ta mrcha nepočkala, vykašlala se dokonce i na pilotku. Já jsem tušil že jí nemám věřit.

 

 

 

Dále už je deník nečitelný.

 

Z palubních záznamů vyplývá že mechanik následně zemřel na mnohočetná těžká poranění.

 

Pilotce se podařilo vyslat nouzový signál a málem se také dostala do hibrenace už jí stačilo se doplazit jen pár centimetrů ale dostali ji. Bohužel i kdyby hibernovala tak by nepřežila byla infikována parazity.

 

Průzkumnice je stále v hibernaci. Přežila hyperskok a není infikována.

 

Poslední informace o lodi Nemesis jsou že se po hyperskoku objevila nedaleko Marsu. Technické hlášení v tu chvíli hlásilo. Jeden rozbitý motor a dva funkční, pár poruch a nějaký oheň na palubě ale nic závažného.

Odehráno v: Ostrava (Okres: Ostrava-město)

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Hra Vesmirna agentura
Akt. cena: 400 Kč
Končí za: 5 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas