Kočičí klub - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 4
Doporučený věk: od 7 let
Herní doba: 30 min
Herní svět: Zvířátka
Herní kategorie: karetní hra
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
MindOK - logo
Autoři: Josh Wood
Rok vydání: 2017
Sdílej: Facebook

Pravidelné úterní hraní - FB Klub Deskové hry Rakovník

Autor: Ahzz | 0 hodin 45 minut | 10.9.2019 | 1

Hra: Kočičí klub

Hráči: Ahzz, martz, Šašan King a 1 neregistrovaný

Zdravím pařmeni, vítám na čistě subjektivním zápisu naší epické pařby v Rakovníku...

Dnes jsme měli místo Ibalgina posilu v podobě Janči která měla ten večer volný. Tak si asi říkala že by mohla s "chlapama" jít na deskovky. No i tak brala sportovně že je tam jako zástupce jemného druhu sama.

Jelikož jsme se bavili s klukama o nákupu deskovek z MIDOKu, tak jsem klukům (a tedy rozuměno i slečně) přivezl na kukačku Plyšovou hlídku a právě Kočičí klub. A jelikož jsem říkal že je to hezký, rychlí a jednoduchý (krom drobného počítání bodů na konci), tak jsme se pustili hned do dvou her.

Jakožto jedinný, který znal pravidla, ujal jsem se vysvětlování, s upozorněním od kluků at si neberu příklad z Martze, který důležité části pravidel "vynechvá" a říká je až na konci hry. No snad se mi to celkem povedlo (až na informaci o zůstatku jídla na konci, za což jsem byl pranýřován).

Partii jsme vysvětlili rozložili a začli hrát za pár minut, páč i kluci (samozřejmě včetně slečny) jsou zkušení pařmeni a stačí jim to říct jednou a ukázat pětkrát... a pak už je to dobrý ;-)

Janča byla tak fascinována kočičkama, kostýmama a všema těma krásnejma kočičkama, že chvílema vůbec nestíhala sledovat že je na tahu a má vlastně hrát ... i přes to regulérně vyhrála první hru a všechny převálcovala ... Šašan měl bodů nejméně protože měl mnoho koček a nedostatek žrádla ... všechno jsme mu to sežraly.

Druhou hru se ale karta obrátila a Šašan prokázal, že je opravdu zkušený gamer, využil všechny znalosti, zacílil na dražší kočky a pohlídal si všechno žřádlo. 

Myslím že se jim hra líbyla natolik, že si ji někdo z nich pořídí také. Já to doma hraju s holkama (6+9) a zvládají to krásně hrát i sami, jen počítání na konec je pro tu mladší trochu problém

Hraní ve 4

Odehráno v: Rakovník (Okres: Rakovník)

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Bluff (Perudo, Liar's dice)
Bluff (Perudo, Liar's dice)
Akt. cena: 450 Kč
Končí za: 4 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas