Kaskádie - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 4
Doporučený věk: od 10 let
Herní doba: 45 min
Herní svět: Abstraktní, Zvířátka
Herní kategorie: strategická
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
MindOK - logo
Autoři: Randy Flynn
Rok vydání: 2021
Sdílej: Facebook

Kalkared: Insert pro Kaskádii

Autor: Khalashnikovf | 22.10.2023 | 0

Se mnou je to už tak nějak obvyklé, že všude na deskovky chodím pozdě. Kaskádii jsem vlastně objevil až teď v Essenu, kde vyšlo rozšíření Landmarks. Jakožto insertáře mě to v tu chvíli začalo samozřejmě zajímat, protože to už by mohlo vypadat na zajímavě našťouchanou krabici.

Kluci mi odkejvali, že ta hra je skvělá, a že se ji každý naučí za doslova minutu. Neváhal jsem, zahrál si a konečně už taky můžu říkat, že mám rád Kaskádii!

A protože v krabici byl bordel, tu mám řešení. Hlavní feature insertu jsou stojánky na dílky krajiny. Do každého se vejde přesně 20 dílků, tedy jeden hráč. Stojánky jsou 1/2/3-slotové a tedy jejich libovolnou kombinací pokryjete až všech 6 hráčů (ahm, rozšíření přidává i hu pro 6 hráčů! :) ).

Ve zkratce, kdož jste právě objevili, že bude rozšíření: Landmarks podporují hráče hodně v tom, aby dělali velké biomy, protože když uděláte nějaký biom alespoň o velikosti 5, můžete si jej označit moc pěknou figurkou a k tomu si i vyberete pěknou kartu jak se vám ten biom bude bodovat na konci hry.

Vejdou se tam i všechny promo karty a samozřejmě obalené.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Mindbug EN Pioneer
Mindbug EN Pioneer
Akt. cena: 15 €
Končí za: 1 den

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas