Divukraj - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 4
Doporučený věk: od 13 let
Herní doba: 80 min
Herní svět: Fantasy, Zvířátka
Herní kategorie: desková hra
Čeština: v balení hry
Vydavatelé: REXhry
Gém Klub Kft.
Hobby World
Maldito Games
REBEL.pl
Starling Games
YOKA Games
Autoři: James A. Wilson
Rok vydání: 2018
Sdílej: Facebook

Diskuse ke hře

4K

Hra se všemi rozšířeními

Chtěla jsem se zeptat, zda hrajete základní hru se všemi rozšířeními? Perlavu ani Skálověží a ani Nový Lístkovec nedoporučují hrát. Popřípadě jak kombinujete? My hrajeme zatím dohromady jen se Zvnokobraním, Slyšte,slyšte a Legendy. Je to nádherná hra, kterou jsme si velmi oblíbili.

21.1.2024 12:30:19

Včera jsme to poprvé vyzkoušeli. Takhle… dalo se to hrát, ale už je moc, čeho si všímat.

Kromě Perlavy se dá hrát bez vyndávání karet (máme pořád zamícháno i s Newleaf kartami - mám Complete).

My nejčastěji hrajeme všechny karty (bez těch z Perlavy) a Zvonkobraní. Občas do toho zapojíme Skalověží, jelikož přidá do hry další zajímavé možnosti.

21.1.2024 12:46:21

My nejčastěji hrajeme Perlava + Zvonkobrani + Skalovezi. New leaf nás baví ze všech nejméně, tak ho moc nehrajeme  (máme Collector verzi). 

Nicméně zkoušíme to hrát v různých kombinacích, pokazde podle toho, kolik máme času chuti a nálady. 

Jinak se to v pohodě dá kombinovat vše dohromady, akorát když to zamíchaš, často nevyniknou efekty jednotlivých rozšíření. A je tam spousta věcí, které si musíš hlídat. A je to už velký mišmaš.

 Já jinak kudy chodím, tudy doporučuji si ohrat základ + jedno rozšíření a až to přestane bavit, tak změnit další a jak si ohrajete všechno zvlášť, tak zase začít kombinovat s dvěmi v různých kombinacích (nepočítám Zvonkobrani, to je hodne neutrální rozšíření). A hrát vše naráz bez Zvonkobranskych události nemá žádný smysl. 

21.1.2024 13:32:05

Zdravím, s manželkou hrajeme se vším, co vyšlo. Je super si vybrat zda budu sbírat body za divy z Perlavy nebo za události pod stromem. Je to hodně komplexní a je toho hodně, co řešit, ale nás to baví. 

21.1.2024 13:33:20

Zdravím,hraji to ve dvou s manželkou se všemi rozšířeními. Je to o dost komplexnější, než samotný základ. Ale díky tomu je ve hře spousta možností na co hrát. Všechna rozšíření jsou moc fajn. 

22.1.2024 19:11:35

Vybíráme z Bazaru

Tokaido Duo (nová) CZ
Tokaido Duo (nová) CZ
Akt. cena: 399 Kč
Končí za: 2 dny

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas