Claustrophobia - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 2
Doporučený věk: od 12 let
Herní doba: 45 min
Herní svět: Fantasy
Herní kategorie: neuvedeno
Čeština: ke stažení
Vydavatelé: Asmodée Editions
Autoři: Croc
Rok vydání: 2009
Sdílej: Facebook

Posedlí blonďáci

Autor: Fenrir | 2 hodiny 0 minut | 27.5.2012 | 1

Hra: Claustrophobia

Hráči: Fenrir, Kew

Tak jsem po dlouhé době Kewa konečně přemluvil, aby zase vytáhl Claustru. Během jednoho dne jsem trénovali hry na 4pohár a Claustrophobia byla taková třešnička na skoro půlnočním dortu.
Nachystáno to bylo rychle, teď už jenom vybrat scénář. Nakonec jsme se dohodli na Possesed. První za lidi hrál Kew a vybral si brunety, takže na mě zbyli blonďáci, co se dá dělat. Nejdřív hra probíhala docela vpohodě. Na chodbě s chapadlama se mi podařilo docela vypleskat jednoho "blejda",ale nakonec jsem to stejně prohrál.
Jako odvetu jsme si dali ten samý scénář, akorát jsme si vyměnili strany. Do rukou jsem dostal skupinu odvážných dobrodruhů a Kew hordu nemyslících troglodytů. Nejdříve zase kostky padaly v můj prospěch. Posedlého Bruta jsem během asi 3 kol "vyléčil" mým Brutem, akorát že sotva se stačil rozkoukat, už dostal dvě ťafky. Horší to bylo s posedlým Bladem; Kew s ním pořád zdrhal a můj Redeemer nemohl utéct z jednoho vzdáleného políčka, kvůli početní převaze troglodytů (kostky na boj nějak nepadaly). A navíc mi to Kew dvakrát ztížil kartou Terror, takže jsem to zase na celé čáře prohrál...

Odehráno v: Olomouc (Okres: Olomouc)

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Bluff (Perudo, Liar's dice)
Bluff (Perudo, Liar's dice)
Akt. cena: 450 Kč
Končí za: 4 dny

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas