Kaskádie - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 4
Doporučený věk: od 10 let
Herní doba: 45 min
Herní svět: Abstraktní, Zvířátka
Herní kategorie: strategická
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
MindOK - logo
Autoři: Randy Flynn
Rok vydání: 2021
Sdílej: Facebook

Diskuse ke hře

Doplnění nabídky

Jak prosím chápat větu ohledně doplňování nabídky. “Při tom žetony oproti destičkam nikam nepřesunujte, pouze doplňte novou destičku a žeton.” Nějak nechápu, kam destičky přesouvám. Myslela jsem, že otočím novou destičku, vytáhnu nový žeton a doplním tím odebrané.

24.1.2022 19:46:39 | Upraveno autorem (porovnej)

Ahoj, možno tým myslia žetónky oproti deštičkám.  T.j. aby sme mali presne označené, ktoré žetónky. Ale podľa mňa si to pochopila správne, len štylisticky tá veta možno nebola najšťastnejšia :)

24.1.2022 21:48:11

No však jo. To píšou proto, abys třeba všechny zbylé destičky neposunula doprava/doleva a nevyplnila vzniklé mezery předtím, než doplníš nové dílky krajiny a zvířat. (V mnoha hrách se právě nabídka např. karet na konci kola sesouvá jedním směrem a nové doplňují na konec řady.) Tady prostě nové dílky vyložíš na volná místa. :)

- - -
začínám psát o (nejen) sólohraní deskovek: www.instagram.com/solo_boardgaming

25.1.2022 09:36:35 | Upraveno autorem (porovnej)

Řekl bych, že hlavně se tím myslí situace při použití šišky, kdy si nemusíš brát přesně danou dvojici dílek/zvíře, ale libovolnou kombinaci. Tak proto, aby se nic nesesouvalo a jen doplnilo právě na místa odkud byl dílek krajiny a žeton zvířete odebrán.

25.1.2022 13:36:26 | Upraveno autorem (porovnej)

Díky, už mi to asi docvaklo. Pro mě z toho OPROTI plynulo, že žetony se nepřesouvají narozdíl od destiček. Ale oni asi chtěli říct, ze žetony zůstávají u destiček a nikam se nepřesouvají. No, možná to šlo napsat jednodušeji. Například, že vyložené destičky ani žetony se nepřesouvají. Každopádně děkuji za ujištění, že hrajeme dobře.

25.1.2022 14:44:56

Vybíráme z Bazaru

prokletá stezka
prokletá stezka
Akt. cena: 105 Kč
Končí za: 10 hodin

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas