Bot Factory - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 4
Doporučený věk: od 8 let
Herní doba: 60 min
Herní svět: Současnost
Herní kategorie: strategická, ekonomická
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
TLAMA games - logo
Autoři: João Quintela Martins
Vital Lacerda
Rok vydání: 2022
Sdílej: Facebook

Diskuse ke hře

Bot Factory solo dojmy

Měl jsem konečně možnost si zkusit hru solo a musím tedy říci, špatné :(.

Hra může být super, ve více lidech. Zatím jsem neměl možnost zkusit a těším se na to. Ale v sólu té hře dochází dech už po prvním zahrání.

Proč si to myslím? Tak v prvé řadě, tu hru je velmi lehké vyhrát. První hra (kdy jsem se jen rozkoukával): výhra, 86 bodů (z pravidel nad 50 bodů excelentní výkon, ale já excelentně nehrál!). Druhá hra už totální kontrola, výhra, 106 bodů. A dalo by se jít i výše, když si člověk lépe pohlídá destičky úkolů (ty na desce, nevím jak se oficiálně jmenují). OK, tak to můžete hrát na co nejlepší skóre? Můžete, ale bude to o ničem, nuda… Pokud se vám povede začátek (a není to nic až tak náročného) a nebudete mít ultra smůlu nebo nebudete riskovat, tak můžete hru prodlužovat do nekonečna. Posbírat tak co nejvíce bodů. Jediný problém je, že vám automa odstraní destičky úkolů (ty si musíte pohlídat, co nejdříve). Od půlky už je to jen opatrné hraní, nuda, šeď. Tohle se nepovedlo. Teoreticky by se dala obtížnost zvýšit, když si vezmete do začátku dvě desky osobních úkolů místo jedné. Ale problém nudy od poloviny hry to neřeší.

Pozitiva bych určitě našel taky, hraje se to svižně, jakmile dostanete do podvědomí ty 4 akce automy a 4 akce Sandry, tak už přemýšlíte jen nad svými tahy. V tomhle je to krásné. Prvních spousta tahů je celkem zábavná, ale pak se to zvrhne.

Na sólo jakoukoliv jinou Lacerdovku ano (teda znám jen 4), tohle ale určitě ne :(.

28.7.2023 15:19:11

V této diskusi není zatím žádná odpověď...

Vybíráme z Bazaru

Rome & Roll (ENG)
Rome & Roll (ENG)
Akt. cena: 10 €
Končí za: 1 den

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas