Blood Bowl - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 2
Doporučený věk: od 12 let
Herní doba: 120 min
Herní svět: Fantasy, Sport
Herní kategorie: desková hra, vývoj postavy, strategická
Čeština: ke stažení
Vydavatelé: Games Workshop
Autoři: Jervis Johnson
Rok vydání: 1986
Sdílej: Facebook

Schmutzige Papageien vs. Olafíci (2:1)

Autor: Grom | 2 hodiny 50 minut | 11.4.2013 | 0

Hra: Blood Bowl

Hráči: Grom, Olaf

V druhém kole vyzvali nezkušení Papoušci Olafíci (Norsca) vedené matadorem Olafem.

První poločas začal výkopem Olafíků, ale Papoušci i přes tuto výhodu velice rychle tahali za kratší konec provazu. Hned v prvním kole se poroučel do hlediště jeden z Blitzerů, čímž započala série lekcí udělená Olafem. Papoušci přeto ve druhém kole dovedli odpovědět na vytlačení a poslali ven jednoho ze severských bouchačů a pokusili se přejít do ofenzívi. Při Olafíkách však stáli všichni severští bohové a podařilo se jim zachytit přihrávku směřující na zcela volného Blitzra. Seveřani v tu chvíli ovládli hřiště a v poklidném tempu si dokráčeli pro první touchdown. Do konce prvního poločasu zbývalo ještě dostatek kol, takže Papoušci věřili v naději na vyrovnání. O ní však přišli velmi záhy neboť Seveřanům přálo štěstí  i podruhé a Blitzem přikovali lidský tým na jeho půlce. Situace se opět nevyvýjela vůbec dobře a jen díky urputné obraně a jisté dávce štěstí neskončil poločas stavem 2:0 pro Olafíky.

Do druhého poločasu již Papoušci nastupovali značně morálně zdecimovaní a očekávali další tvrdou lekci. Ovšem z čista jasna, tedy především kvůli tomu, že´Snow Troll ve službách Olafíků odmítl spolupracovat, se před Papušky naskytla příležitost pro přechod do útoku. Jeden z throwerů se dostal k míči a vyslal long bomb na catchera, kterého se již nepodařilo Seveřanům zastavit. Vcelku překvapivé vyrovnání pozvedlo morálku lidského týmu, ale také namotivovalo Seveřany. Olafíci se dostali na dosah touchdownu a Papoušci jen tak tak hasili nebezpečí. Ovšem ani tento zákrok ke klidu nepomohl neboť Seveřani stále hrozili, tentokrát však plně zasáhl Sigmar, který zahnal severské bohy do kouta z čehož vyplynul nepovedený dodge severského ball carriera. Od té chvíle sa začali dít věci, které vyvolali udivené pohledy přihlížejících a pár šedivých vousů u Olafa. Papuškům se během dvou kol podařilo pomocí série dodgů, go for itů a hodů na jednu kostku přenést hru zpět na střed hřiště a ještě k tomu vykřesat naději na touchdown.  Míč se v tu chvíli válel na zemi, ale v životí formě hrající thrower se dovedl odpoutat od bránícího hráče doběhnout pro míč, který zvedl v blízkosti dalšího prothráče, od kterého se opět šikovně odpoutal a přesnou přihrávkou našel linemana, který se chvíli předtím odpoutal od dotírajícího trolla. Nemožné se stalo opravdovým a poté co Troll opět odmítl spolupracovat a jen dvakrát posunul dobře postaveného linemana, následoval po úspěšném dodgi touchdown v osmém kole, čímž byl také ukončen zápas.

Nutno podotknout, že Olafíci byli po většinu zápasu lepším týmem, ale očividně nestačí být jen lepší, proto se drazí manažeři před každým zápasem nezapomeňte pomodlit ke svému bohu. .D

Odehráno v: Praha (Okres: Praha)

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Kingdom Rush: Trhlina v čase - nová
Kingdom Rush: Trhlina v čase - nová
Akt. cena: 900 Kč
Končí za: 4 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas