Arkham Horror - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 8
Doporučený věk: od 12 let
Herní doba: 180 min
Herní svět: Horror
Herní kategorie: desková hra, kooperativní, vývoj postavy
Čeština: ke stažení
Vydavatelé: ADC Blackfire Entertainment
Edge Entertainment
Fantasy Flight Games
Galakta
Heidelberger Spieleverlag
Nexus
Autoři: Kevin Wilson
Richard Launius
Rok vydání: 2005
Sdílej: Facebook

Jednoduchý mač

Autor: DiFazz | 5 hodin 10 minut | 3.8.2015 | 1

Hra: Arkham Horror

Hráči: DiFazz a 2 neregistrovaní

Prastarý:

Počet vyšetřovatelů:

Výsledek:

Tak dneska jsme se rozhodli, že si dáme jednu rychlou hru Arkhamu. Když jsme přeměřili stůl zjistili jsme, že bude potřeba přidat ještě jeden menší stolek abychom na nich mohli rozložit tuto úžasnou "stolní" hru. Po vylosování detektivů to vypadalo jako hladká jízda a zpočátku to tak i probíhalo. Náš největší problém v první hodině byl nedostatek portálů k zavření, protože z jediného otevřeného portálu se valil jeden "příval" monster za druhým.

Sebevědomí nám asi vyrostlo trochu moc, protože krize na sebe nenechala dlouho čekat. Zvěst zkažená dobrá práce kterou jsme se pokoušeli marně zavřít asi osm kol a nasypali do ní zhruba 20 stop nás zdržela tak moc, že jsme prakticky viděli prastarého vylézat ze dveří. Navíc nám dělal velké problémy hrdiný pavouk který patroloval po klíčových čtvrtích a navzdory pravděpodobnosti nás kosil jednoho za druhým. Kdo nepodehl jeho mocnému útoku zešílel z jeho strašlivého zjevu. Nakonec, ale všechno pro nás i město Arkham dobře dopadlo a pavouka dopadli stateční policisté. Poté co byl tento zloduch z cesty už nebyl pro naší partu detektivů problém zapečetit šestý portál a navráti klid a mír do Arkhamu.

Hra byla jako vždy napínavá, plná nejrůznějších zvratů a neschod mezi detektivy a taky trošku delší než je u deskových her běžné.

Odehráno v: neuvedeno

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Bios: Origins - insert
Bios: Origins - insert
Akt. cena: 280 Kč
Končí za: 2 dny

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas