Konec věků - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 4
Doporučený věk: od 14 let
Herní doba: 60 min
Herní svět: Fantasy
Herní kategorie: karetní hra
Čeština: v balení hry
Vydavatelé: REXhry
Action Phase Games
Indie Boards & Cards
Portal Games
Autoři: Kevin Riley
Rok vydání: 2016
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

Vládce nenasytných prázdné balíčky

Zdravím všechny,

zkoušeli jsme hrát vládce nenasytných a narazili jsme trochu na nejednoznačnost při běsnění, kdy má vládce nenasytných pozřít karty z nejlevnějšího balíčku a některé balíčky jsou už prázdné. 

Vyvstala nám otázka, zda se nejlevnějším balíčkem stává některý z balíčků, kde karty jsou, nebo jde rovnou zranění do útočiště. Protože podle popisu na kartě Vládce nenasytných jsme to hráli tak, že jde zranění do útočiště, protože nejlevnější balíček byl už prázdný a rychle nás vládce nenasytných pozřel. 

Jak to hrajete vy?

1.1.2023 18:14:06

Pokud je balíček prázdný před začátkem požírání, tak se prázdné balíčky přeskakují. Pokud požírá balíček a je v něm málo karet, místo karet jde zbytek zranění do útočiště.

1.1.2023 18:31:49

tak dneska jsem proti nemu hral poprve a dostali jsme strasne na prdel, skoro jsem mel pocit, ze to nejde vyhrat.


Kdyz provedl 2x za sebou besneni a my meli v nejlevnejsich balickach dve ruzne karty za 4 etery po jednom kusu, okamzite tak nasekal do utociste hromadu poskozeni. 


Urcite se to vyhodnocuje tak, ze pokud ma pozrit 3 karty z nejlevnejsiho balicku a v nem je uz pouze jedna, tak v tom pripade pozre jen jednu jedinou kartu hodnoty 4, cimz balicek dojde a druhy balicek, kde je jina karta se stejnou minimalni hodntou, proste ignoruje a sazi poskozeni rovnou do Utociste?


Ve finale nas ale stejne zabilo kompletni pozreni zasoby karet. A to zhruba v ½ hry. (Bezejmeny se nam vysmal se 36 zbyvajicimi zivoty) 


Da se proti nemu vubec vyhrat? Besneni se nedalo vyhnout a ve dvou hracich poziral 3 karty na jednou. I kdyz jsme se snazili nakupovat z balicku pozrenych karet, vubec nam to cas nepridalo a nez jsme se prokousali skrz 70 zivotu Bezejmeneho, kdyz tam chodili prisluhovaci s 14 zivoty, nasledovany 16 zivoty, bylo po nas. Pokud by jsme nezabili prisluhovace, tak by jedno kolo bud znicil Utociste, nebo by v pristim kole nasledovalo dvojite besneni a nase smrt.

Jak na nej? Na to, ze ma obtiznost 5, coz je “prostredek”, bylo fakt krutej.

17.2.2023 21:00:33

Je to brutálně těžký, nutnost nakupovat z pozřených karet a rychle mu kosit ty jeho přisluhovače.  Popravdě by mě zajímalo jak jde vyhrát proti těžším nemesis když tohle má být level 5 :D Já vyhrál 2x s Bramou a Adelheimem z 10 her.

18.2.2023 10:13:18

tak mame vyhrano, celkem 4 hry proti nemu, 1 vyhra:

Adelheim musi byt vzdy ve hre, jeho schopnost je naprosto OP, jako druha postava Kadir, jejiz ultimatka pak v jednom kole nasazela 18 poskozeni (3 trhliny otevreny, 6 nasazaneych kouzel)
 

karty, ktere nam to vyhraly - nefrit + zhnouci rubin, artefakty Koule Soustredeni, ktery oteviral brany casem zadarmo a Promenlive spektrum, ktery nam umoznil vyhazet z ruky zakladni Kristaly. V zaveru hry jsme meli v ruce kazdej 12-14 karet a z toho 7 silnych kouzel a Bezejmeny dostaval kaze kolo okolo 10 zivotu dolu. Prolizlali jsme se k 3. karte 3. urovne, bylo to o fous, ale vyhrali jsme. 
Na zacatku jsme meli hodne stesti, ze zakladni karty urovne 1+2 nemeli tolikrat “Besneni”, takze nam nesesrotoval balicky, na konci hry nam zbyly jeste 3 z 9 balicku Zasob.

19.2.2023 18:05:19

Vybíráme z Bazaru

Hra o trůny rozšíření Dornské písky
Hra o trůny rozšíření Dornské písky
Akt. cena: 530 Kč
Končí za: 16 hodin

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas