wer

Chyba ve formuláři inzerce

Formulář pro přidání inzerátu má defaultně zvolený "SafeTrade: Vyžaduji", ale pole pro zadání čísla účtu je skryté a zobrazí se teprve až když uživatel vybere z check boxu libovolnou jinou možnost. Vzhledem k tomu, že si formulář ani při odesílání nestěžuje na nevyplněné pole, tak je to docela past na nováčky (navíc mám pocit, že jsem u prvního inzerátu nechal "- vyberte -" a místo chybové hlášky při odeslání byl inzerát uložen s "Vyžaduji").
Co se vlastně s takovým SafeTrade bez uvedeného účtu stane? Nebo se tu obvykle na zadanou možnost kašle, obchod se reálně udělá bez SafeTrade a jen se zde v systému nechá formálně jako nedokončený? (Zeus: "víceméně dokud nepřijdou peníze na účet ZH, tak SafeTrade zůstává stále jen jako možnost" https://www.zatrolene-hry.cz/clanek/safetrade-bezpecnejsi-obchodovani-v-bazaru-2101/)

P.S.: Mimochodem už to defaultní "vyžaduji" mi nepřipadá příliš uživatelsky přívětivé, když pravděpodobně většina prodávajících nabízí i osobní předání, kde je to poněkud zbytečné a defaultní volitelné by bylo přívětivější.
30.6.2020 16:39:08

V této diskusi není zatím žádná odpověď...

Vybíráme z Bazaru

Tzolk'in - CZ (Mindok) Nová/Nehraná
Tzolk'in - CZ (Mindok) Nová/Nehraná
Akt. cena: 22 €
Končí za: 9 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas