mew

Test prototypu hry - Tabletop simulator

Ahoj,

hledám hráče, kteří by měli chuť otestovat v TTS prototyp hry, na které aktuálně pracuji.

O co se jedná?

Plně kooperativní příběhová hra pro 2 hráče s herní dobou okolo 15-30 minut / scénář . Více informací najdete zde: https://drive.google.com/file/d/1kpz1MSfMXfdlK6QG7B9UZqkMAcSHS4ZK/view?usp=sharing

Na hře už pár měsíců pracuji, ale zatím prošla jen omezeným testingem. Neměla by být v žádném směru vyloženě “broken”, ale určitě bude spousta věcí, které bude potřeba dotáhnout.

Koho hledám

Kohokoliv, kdo má čas a chuť vyzkoušet něco nového. Pokud toto splňujete, ideálně s sebou vemte ještě jednoho kamaráda nebo kamarádku a můžete hrát spolu :). Podmínkou je mít nainstalovaný Tabletop Simulator. Pravidla hry jsou poměrně jednoduchá, takže určitě nemusíte být hardcore hráči deskovek.

Jak to bude probíhat

Kontaktujete mě (ideálně na FB), pošlu vám pravidla + ukázku knihy příběhu, domluvíme se a hrajeme :) Po zahrání budu rád, pokud vyplníte krátký dotazník, ale nutné to není. Případně budu rád za jakékoliv pozitivní ohlasy nebo konstruktivní kritiku i mimo dotazník.

Zároveň hledám hráče na “blind test”. Tedy někoho, kdo by hru zkusil rozchodit pouze na základě zaslaných pravidel bez mého zásahu.

Co za to?

Pokud také pracujete na nějaké deskové hře, rád vám pomůžu hru otestovat. Případně pokud jste z Prahy, můžu vás pozvat na pivo :)

 

23.3.2022 21:55:21

V této diskusi není zatím žádná odpověď...

Vybíráme z Bazaru

Carpe Diem
Carpe Diem
Akt. cena: 450 Kč
Končí za: 5 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas