Tanares RPG

Pokud někdo podpořil hru Tanares Adventures (pokračování Arena the Contest), tak má možnost se ponořit hlouběji do tohoto světa.

Nabízí zde 2 různé věci:

  • RPG knihy z prostředí Tanares (založeno na DnD 5e)
  • další obsah k deskové hře Tanares Adventures - nové miniatury, hrdinové (z velké části se jedná o doplnění miniatur, které se vyskytují v kampaních z Tanares Adventures otevřených v rámci SG, ale tehdy pro ně nenabízeli speciální miniatury, protože by původní hra byla příliš drahá), ale měli by se zároveň v této kampani odemykat i nové věci (např. další scénáře s dobrodružstvím). Jinak je samozřejmě možno použít miniatury v RPG.

Tyto věci je možno různé kombinovat (mají několik druhů pledge). Ještě bych zmíni že pro RPG je k dispozici sólo mód umožňující hrát sólo nebo kooperačně bez Game Mastera. Je možno stáhnout ukázky knih psaných renomovanými autory (tvůrce Forgotten Realms, designér Skyrim a Fallout a další s bohatými vazbami na známé RPG světy), knihy jsou prošpikovanými luxusními ilustracemi a popis světa a rámcový příběh taky vypadají dobře. Díky tomu sólo módu zvažuji, že bych toto RPG podpořil, ač se jinak RPG vyhýbám… (pozn. sólo mód není obsažen v žádném bundle, musí se koupit jako addon zvlášť.)

Pro backery z 1. dne je k dispozici bonus velký zlatý drak.

Zároveň backerům z původního Tanares Adventures dávají zdarma jednu krabici s hrdiny, pokud tuto kampaň podpoří.

Ještě pozor - vypadá to, že ceny nezahrnují DPH. Zmiňují ale, že knihy spadají do nižší sazby DPH, takže je otázka co s tím nakonec vyčarují…

https://www.kickstarter.com/projects/dragorigames/tanares-rpg

31.8.2021 17:29:49 | Upraveno autorem (porovnej)

V této diskusi není zatím žádná odpověď...

Vybíráme z Bazaru

Mozzaroller
Mozzaroller
Akt. cena: 123 Kč
Končí za: 23 hodin

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas