Zatrolení Trolíci: Další kolo distribuce mecenášských trolíků (zaslání domů)

Autor: Zeus | 1.10.2023 | 11

Jak si mnozí z mecenášů 2022 jistě všimli, distribuce fyzických věcí nám prostě nejde (zvlášť tedy drobností, kdy mě osobně extra posílání malé figurky přijde neekonomické a také silně neekologické - viz hlavně obalové materiály). Každopádně to rozhodně chci dotáhnout. Z celkového počtu 167 trolíků je jich již 67 distribuovaných (49 na výdejních místech nebo převzatých, 18 potvrzených převzetí). Zbývá tedy 100 kousků, u kterých většinou nemáme vyplněno distribuční místo (možná i proto, že bylo vždy formou osobního vyzvednoutí).

Nově jsme se dohodli se 4 eshopy na tom, že jsou ochotni naše trolíky přibalovat k běžným objednávkám dle jejich pravidel dopravy (upozorňuji, že nejde o zásilky extra). Obchody jsem volil hlavně podle předpokladu, jak se do nich dostanu s předbalenými trolíky a ochota obchodů vypomoci je veliká (díky za to!).

A jaké obchody jsou aktuáně zapojeny a můžete si vybrat zásilku z něj (POZOR znovu upozorňuji, že trolíka nebudou zasílat extra, ale pouze jako součást jiné běžné objednávky)?

  • (ČR) Planeta her (volte rychle, závoz trolíků již tuto středu (možná ve čtvrtek, ale to neslibuji))
  • (ČR) Svět deskových her (závoz trolíků výhledově do cca poloviny října)
  • (ČR) Tlamagames (závoz trolíků výhledově do cca poloviny října)
  • (SK) Ihrysko (závoz trolíků výhledově spíše v druhé polovině října)

V pondělí možná přibude ještě jeden český eshop, ale ještě nemáme definitivně potvrzeno. Měl by být z Ostravy se závozem také středa/čtvrtek (ano ve středu jedu do Ostravy a beru to přes Brno ;-).

Pokud tedy plánujete udělat předvánoční objednávku v některém z těchto eshopů, máme asi oboustranně rozumné řešení distribuce (a pokud eshopy následně vyhodnotí, že to bylo OK, tak možná máme distribuci blbinek vymyšlenou a funkční -> budeme se jich ptát).

Jak postupovat v případě, že máš zájem o tento typ zásilky?

1) V tomto okně si nastav požadovanou dopravu (jen pozor na ty závoz do Planety, který je šibeniční, za což se omlouvám). Současně v tom okně je uveden i stav distribuce (spousta z vás ho má možná stále k vyzvednutí v obchodě z předchozího "závozu").
2) V okamžiku, kdy trolíky do obchodu doručím o tomto mecenáše, kteří si daný obchod vybrali, uvědomím.
3) Mecenáši si mohou vytvořit objednávku a do poznámky vyplnit přesný text "Prosím o přibalení trolíka ze Zatrolených her na přezdívku <tvoje přesná přezdívka na ZH>".

Když byste měli jiný velmi (velmi VELMI) silně preferovaný jiný obchod, napište mi prosím, kdyby se vás sešlo víc a měl jsem ten obchod rozumně dostupný, zamyslel bych se (ale nic neslibuji, snad to pochopíte).

A uvidíme, kolik nám pak stále ještě bude zůstávat trolíků. Určitě mám cíl je všem mecenášům doručit a ještě jednou se omlouvám za ta prodlení.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Jen dodám (jako NEmecenáš :-), že bohužel nemám na ostrém serveru jak otestovat funkčnost toho výběru typu distribuce, takže by tam měly být položky rozdělené do kategorií “Osobní převzetí” a “Zaslání s jinou objednávkou (<stát>)”.

Pokud byste to neviděli, napište. Mělo by to být OK, ale jak to nemůžu otestovat, tak jsem nervóznější :-).

1.10.2023 21:17:08

@Zeus Potvrzuji, že vše funguje. ;-)

1.10.2023 21:52:44

Přiznávám, že nebýt této aktualizace, tak se ani na formulář pro vyplnění místa odběru nedostanu.

Úplně mě minul původní článek :-D

Každopádně vyplněno, už jen počkat na naskladnění v Tlamě.

3.10.2023 21:22:52

@Zeus Ahoj, stíhá se dnes Planeťácký závoz? Zítra tam mám cestu tak jestli bude již trolík na místě, nebo jestli to mám odsunout ;) Děkuji

4.10.2023 11:09:18

@Zeus A jak dlouho to bude možné z eshopu vyzvedávat? Momentálně nemám v plánu nic objednávat. :-(

 

4.10.2023 13:18:12

@Dzakomn Teď jsem v Ostravě, zítra (čtvrtek 5.10.) počítám, že trolíka do Planety dovezu mezi 14-15?

4.10.2023 18:16:48

@KubaLib Těžko říci, ale podle mě někteří lidé mají trolíky k vyzvednutí v obchodech dodnes i přesto, že dohoda byla, že budou čekat do konce prázdnin ;-).

Takže já bych řekl, že do Vánoc by to mělo být OK. A když to bude pražský obchod, tak tam asi jsem schopen zavítat i později než tento měsíc, aby to tam nemuseli sušit (ono se to může taky časem zašantročit).

4.10.2023 18:18:59

@Zeus Úplně v klidu, posunu na příští týden. Hlavně děkuju za to jak se nám snažíte všichni v tomhle vyjít co nejvíc vstříc.

4.10.2023 19:22:11

Já tedy nevím, ale mně už se fakt zdají všechny ty tanečky a komplikovanost distribuce kolem Trolíků pro mecenáše až už nedůstojné. Už jsem v diskuzi psal o naprosté nekomunikaci ze strany Zatrolených her, což byl ale jiný problém. Asi mám na to celé jiný názor, ale když chci někoho odměnit, tak to jednoduše pošlu v obyčejné obálce. Zatrolenky by určitě nezchudly a starost o “neekologičnost” pár obyčejných obálek je fakt směšná. Už mi tam pro příště chybí jen informace o tom, že by se ti mecenáši měli vlastně spojit s výrobcem Trolíků a každý by se měl sám postarat o to, aby se Trolík pro něho vyrobil ;(.

5.10.2023 09:51:10

@kren to je vlastně super nápad. Příště až něco takového budeme dělat, uděláme STLko pro 3D tisk a necháme lidi, ať si ho vytisknou.

Jinak pro vás, kdož jste si zvolili Planetu, tak trolíci jsou vám v Brně k dispozici (ať již na zaslání s objednávkou nebo k osobnímu vyzvednutí).

5.10.2023 16:36:18 | Upraveno autorem (porovnej)

Ahoj @Zeus, už víš, kdy bude závoz do světa deskových her. Asi budu mít cestu kolem, tak že bych to spojil s vyzvednutím. Díky za odpověď.

13.10.2023 09:44:44

@KubaLib Ráb bych teď v týdnu, snad to klapne.

15.10.2023 15:03:33

f0x

Mecenáš trolíků

Ahoj Die (@Zeus), při objednávce na planetaher.cz jsem do poznámky napsal, že bych prosil přibalit trolíka (jako bronzový mecenáš 2022). Zde mám vybráno, že bych ho chtěl přes Planetu doručit.

Bohužel odepsali: "Dobrý den, naneštěstí nemáme vašeho meepla k dispozici, obraťte se prosím na adminy Zatrolených her."

Jak to tedy řešit? Je ještě možnost dodání, nebo už je na to pozdě?

Díky,

f0x

 

 

30.1.2024 21:37:34

Vybíráme z Bazaru

GAMEBOOKY (FF, LW)
Akt. cena: 1200 Kč
Končí za: 1 den

Offcanvas