ZATROLENĚ: Dubnové novinky v systému

Autor: Wolfsen | 27.4.2019 | 9

V dubnu bylo do systému Zatrolených her uvedeno několik novot. Pojďme si je představit. Řadím chronologicky, jak byly zavedeny.

  1. Vlaječky u souborů - jazyková verze souborů ke stažení je ve výpisu opět reprezentována vlaječkou. Tato funkce již na ZH byla, nepřežila ale přizpůsobení webu pro mobilní zařízení. Nyní je konečně zpět.
  2. Automatické vypnutí Hlídače bazaru neaktivním uživatelům - ZH automaticky rozesílají asi 60 000 e-mailů měsíčně. V zájmu snížení této zátěže bylo nastaveno automatické vypnutí Hlídače uživatelům, kteří se dlouhou dobu nepřihlásili. „Dlouhá doba“ byla prozatím stanovena na 5 let, což by mělo objem e-mailů snížit asi o 10 %. Uživatelé, kterým by měl být Hlídač vypnut, budou na tuto skutečnost předem upozorněni.
  3. Grafické e-maily - Byly dokončeny práce pro zahrnutí grafiky do automatických e-mailů. ZH tím v tomto ohledu konečně vstoupily do 21. století. Zároveň bylo mírně přepracováno obnovení zapomenutého hesla.
  4. Přehled uživatelových videí - V profilu uživatele přibyla záložka Videa, kde lze najít jím nahraná videa. Zároveň byla z důvodů omezeného prostoru tato záložka sloučena se záložkami Obrázky, Články a Ke stažení do rozbalovací nabídky Vytvořený obsah.

Úpravy Zatrolených her

Sdílet s přáteli:

Komentáře

ad 2)
"Uživatelé, kterým by měl být Hlídač vypnut, budou na tuto skutečnost předem upozorněni."
Mailem?
괜찮아

27.4.2019 23:29:34

#5C4RL37
Ano, mailem.

-----------------
šéfredaktor novinek ZH; předseda KDH Pajdulák

28.4.2019 09:34:24

Upozornění na zprávy
Nebyla by i možnost, aby nechodilo oznámení na již přečtenou zprávu? Když si s někým píšu a on ihned odpoví, tak si zprávu přečtu a email (který již není aktuální) přijde za cca 30 minut. To by dle mě ušetřilo také hromadu emailů :)

29.4.2019 16:44:31

pajajezek
Pokud jsi zde pravidelně aktivní, tak doporučuji v nastavení (ozubené kolo vedle přezdívky v pravém horním rohu) vypnout přeposílání SZ na e-mail.
Námět předám, ale nejsem si jistý, jestli synchronizace ne/přečtenosti nebude náročnější operace než odeslání mailu.

-----------------
šéfredaktor novinek ZH; předseda KDH Pajdulák

30.4.2019 08:11:21

ad 2)
5 let. Nebál bych se jít na rok. Možná i půl, když jde jen o hlídač bazaru a ne o upozornění na příchozí zprávy obecně. Ale to lépe uvidí admin kolik zátěže by to ušetřilo.

3.5.2019 15:13:39

Vybíráme z Bazaru

Cyclades - nové, pouze rozbalené
Akt. cena: 600 Kč
Končí za: 6 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas