TROLOGRAFICKY: Rychle a zběsile po stole, realtimový deckbuilding a cvrnkací divoký západ

Autor: Wolfsen | 9.4.2015 | 3

Game Salute připravují deskovou hru na motivy populární filmové série Rychle a zběsile (v orig. Fast and Furious), která ponese název Fast and Furious: Full Throttle. Hra to bude pochopitelně závodní a rozhodně nebude jen pro t(h)rottly, protože za ní stojí autorský pár Carla a Jeff Horgerovi, autoři vysoce ceněné Thunder Alley.

Hráči v ní budou představovat známe filmové postavy jako Dom Toretto, Brian O'Connor, ale také třeba Tej Parker nebo Gisele Harabo. Každá postava bude mít svou speciální schopnost a každý hráč si bude moci osobitě vylepšit své auto. A stejně jako v seriálu nepůjde jen o čiré závodění, ale ke slovu přijde třeba i drift. Hra samotná pak bude řízena kartami.

Holandský autor Bert Menting přišel v průběhu minulého roku s bláznivým nápadem. Spojit hraní v reálném čase s deckbuildingem. A tak vzniklo Puerto Diablo. Hra je zasazena do prostředí karibských pirátů 17. století. Jak už to v deckbuildingových hrách bývá začnete s balíčkem s pár postavami a schopnostmi a postupně jej vylepšujete dál a dál. Co je v této hře jiné je, že jednak na splnění určitých úkolů musíte spolupracovat se soupeři a jednak, že nečekáte na své kolo. Prostě hrajete, kdy chcete. Toto je umožněno právě tím, že nedokážete splnit úkoly sami a musíte se dohodnout s někým jiným.

Tato hra ve druhé půlce roku 2014 taktak vybrala dost peněz na kickstarteru a v nejbližší době by se měla objevit v rukou přispěvatelů, a měla by být dostupná také na objednávku.

Puerto Diablo   Flick 'em Up!

Do třetice vám dnes chcem představit hru z dílny Pretzel Games - Flick 'em Up! (Herr) Flick v angličtině znamená cvrknutí. Ano, hádáte dobře, půjde o dovednostní cvrnkací hru. Navíc s ní budete moci vytvářet dechberoucí scenérie z divokého západu, kam je zasazena.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Flick'em up!
No ten videoshot nemá chybu:) Pořád jsem čekal co z toho bude, dlouhé záběry do ne-obličejů figurek, těžká atmosféra a pak to přišlo ... smíchy jsem se neudržel, vážně moc dobrý video :)
Docela bych si to rád zkusil zahrát s někým, s kým jsem se zrovna poškorpil. Pustit si k tomu nějakou westernovou hudbu a třeba někde u piva se pěkně po chlapsku pořádně vycvrkat :):):) Super ...

9.4.2015 23:19:41

Vybíráme z Bazaru

Oath: Kroniky Říše a vyhnanství - ve fólii
Oath: Kroniky Říše a vyhnanství - ve fólii
Akt. cena: 1999 Kč
Končí za: 5 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas