TLAMA games: Válka v Říši divů – otevření předobjednávek

Autor: Mirda-ta | 14.8.2023 | 1

TLAMA games v neděli spustilo předobjednávky na chystanou novinku Wonderland's War, která ponese český název Válka v Říši divů. Na revidované vydání obsahující i úpravy po poslední crowdfundingové kampani se můžete těšit v listopadu.

Zrcadlo se rozbilo, z obyvatel se vytrácí šílenství a do Říše divů přichází válka. Alenka, Šílený kloboučník, Kočka Šklíba, Srdcová královna a Tlachapoud musí shromáždit vše, co mohou, a přitom si pěkně zahrát na Kloboučníkově čajovém dýchánku, než se vydají do boje ve válce v Říši divů!

V této hře využívající draftování, bag building a ovládání území se 2–5 hráčů ujímá rolí velitelů frakcí, kteří byli pozváni na Kloboučníkův čajový dýchánek. Pijte čaj a jezte dort, zatímco se pohybujete kolem stolu a draftujete karty, abyste shromáždili své síly, postavili věže, vylepšili svého velitele a naverbovali obyvatele Říše divů na svou stranu. Je však třeba být opatrný, protože po celé Říši divů jsou rozesety zrádné úlomky Zrcadla. Jakmile jsou všechny destičky prázdné, čajový dýchánek končí a začíná válka.

Použijte síly a obyvatele Říše divů, které jste shromáždili, k boji s nepřáteli. Dávejte si ale pozor, abyste při svém snažení nezískaly úlomky, jinak vaše věže spadnou a vy budete z boje vyřazeni. Dokážete sebrat dostatek sil, abyste bitvu vyhráli, nebo se místo toho budete snažit získat bonusy regionů za nastavené bodování v průběhu hry?
Po vybojování všech bitev je vyhlášeno příměří a všichni se sejdou zpět v čajovně, aby naplánovali své kroky pro další boj. Po třech kolech bude frakce s největším počtem bodů korunována novým vůdcem Říše divů, a navrátí jí její bývalou šílenou krásu!

 

 

Jedná se o novou edici s úpravami pravidel a schopnostmi frakcí.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Masters od Renaissance: Lorenzo il Magnifico+obaly
Masters od Renaissance: Lorenzo il Magnifico+obaly
Akt. cena: 500 Kč
Končí za: 12 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas