TLAMA GAMES: Teotihuacan

Autor: 1a2a3a4 | 17.2.2020 | 7

TLAMA games dnes, 17. 2., oznámili, že vydají česko-anglickou verzi strategické hry Teotihuacan: City of Gods. Jejím autorem je Daniele Tascini, kterého můžeme znát také jako spoluautora her: Marco Polo, Příběhy pirátů, Tzolk'in Mayský kalendář.

S Teotihuacanem se ve dvou až čtyřech hráčích vrátíte do zlatých časů nejvýznamnějšího města Mezoameriky a stanete se součástí její historie. Budete svědky největší slávy i soumraku této mocné předkolumbovské civilizace. Shromážděte bohatství a suroviny, veďte své pracovníky, získejte přízeň bohů a postavte velkolepou pyramidu Slunce!

Teotihuacan: City of Gods je strategická hra o správě pracovníků a surovin, dobrém plánování a schopnosti přizpůsobit se. Každý hráč ovládá skupinu pracovníků v podobě kostek, jež se pohybují po lokacích na modulární herní desce.

V každém tahu hráči přesunou jednoho pracovníka do nové lokace a vyberou si jednu ze dvou jejích částí, aby buď vykonali akci (a posílili pracovníky), nebo získali silnou výhodu (ale žádné posílení). Zatímco se blíží záhadný soumrak Teotihuacánu, hráči vyvíjejí technologie, budují velkolepou pyramidu Slunce, stavějí příbytky pro obyvatele města, sbírají vzácné masky a stoupají po schodech tří velkých chrámů, aby získali výhody spojené s přízní bohů.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Settlers: Zrod impéria - Atlantida CZ + obaly
Settlers: Zrod impéria - Atlantida CZ + obaly
Akt. cena: 1999 Kč
Končí za: 11 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas