TLAMA GAMES: Ptáčci, pokračování hry Foxy, vyjdou česky

Autor: Mirda-ta | 20.4.2024 | 2

TLAMA games v pátek 19. 4. oznámilo českou lokalizaci Birdie, chystaného pokračovaní úspešné hry Foxy. Duo autora a ilustrátorky zůstává stejné a i zde půjde trochu o paměť, ale hlavně o dobré plánování.

Soumrak zalévá střechy zlatavým světlem a svět se plní ptačí symfonií. Datel ťuká do rytmu, sova přidává šustící stíny, holub s vrkotem tancuje mezi růžovějícími obláčky a červenka šepotá svá tajemství zapadajícímu slunci. Orchestr křídel a not plní oblohu. Dokážete všechny tyto hudebníky přivést k harmonii?
 
 
Ve hře Ptáčci budete shromažďovat sady karet, což vám přinese vítězné body. Vaším úkolem však bude pamatovat si, co jste dosud do své sady sesbírali a co vám ještě chybí. Stačí pár chybiček a vítězství vám uletí!
 
Hra Ptáčci se hraje na 2 kola. Během nich si musíte sestavit sady ptáčků se společnou vlastností: buď druhem ptáčka, nebo typem ročního období na kartě. Na konci každého kola získáte body za velikost a množství těchto sad. Rozdělíte si trofeje za nejpočetnější hejna ptáků a jednou za hru aktivujete bonus každého ze zbylých ptáků na ruce.
 
 
Dobírejte si karty do osobní sbírky. Pamatujete si, co v ní už máte? Sbírejte sady ptáčků či období. Získávejte body a sbírejte trofeje!
 
Hra obsahuje také pokročilou variantu náročnější na paměť a plánování.
 
Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Santorini Zeus edice (sběratelská, číslovaná)
Santorini Zeus edice (sběratelská, číslovaná)
Akt. cena: 1999 Kč
Končí za: 2 dny

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas