TLAMA GAMES: On Mars

Autor: CzechWin | 19.12.2019 | 9

TLAMA games dnes, 19. 12., částečně naskladnili očekávanou strategickou hru On Mars! Hra se zdržela v Nizozemsku, a tak vydavatelství vyslalo expresní dopravu pro část nákladu. Dovezené hry ukonejší všechny předobjednávky, které by měly doputovat ke svým nedočkavým majitelům do Vánoc. Pár kusů zbývá i pro spontánní kupující!

On Mars je náročná strategická desková hra o kolonazaci Marsu pro jednoho až čtyři hráče s jednou partií okolo 80-150 minut.

„Po úspěchu bezpilotních misí roverů ustanovila Organizace spojených národů Odbor pro rozvoj a průzkum Marsu (ORPM). První kolonisté na Mars dorazili v roce 2037 a v desetiletích po založení Primární stanice na Marsu začaly soukromé společnosti pracovat na vytvoření soběstačné kolonie. Jako vrchní astronaut jedné z těchto korporací se stanete průkopníkem s cílem vytvořit největší a nejrozvinutější kolonii na Marsu tím, že budete plnit jak mise ORPM, tak komerční zájmy vaší korporace. Zpočátku budete závislí na zásobách ze Země, a proto budete muset často cestovat mezi Vesmírnou stanicí Mars a povrchem planety. S rozšiřováním kolonie v průběhu času se vaše úsilí zaměří na stavbu dolů, elektráren, výroben vody, skleníků, kondenzátorů kyslíku a základen. Vaším cílem je vytvořit soběstačnou kolonii, která nebude závislá na žádné pozemské organizaci. K tomu budete muset pochopit důležitost vody, vzduchu, elektřiny a potravin – věcí nezbytných k přežití. Odvážíte se zúčastnit zatím největší výzvy lidstva?“

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Čarokniha
Čarokniha
Akt. cena: 800 Kč
Končí za: 1 den

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas