TLAMA GAMES: Newton a Golem

Autor: 1a2a3a4 | 5.1.2022 | 1

Vydavatelstvím TLAMA games začátkem týdne naskladnily dvě novinka. Tou první naskladněnou v pondělí 3. 1. je hra Newton a následně v úterý 4. 1. naskladnilo Golema

Euro hra Newton & Velké objevy vyšla ve své rozšířené edici s původním názvem Newton & Great Discoveries, která kromě základní hry obsahuje i rozšíření Newton: Great Discoveries Expansion a dvě promo karty. Počeštěno je formou přidání českých pravidel do jinak jazykově nezávislé hry která obsahuje i EN/FR/IT pravidla. Ve hře Newton se v rolích učenců snažíte prosadit na poli objevů v 18. století. Čeká vás zde výzkum i prohlubování znalostí, abyste se stali tím nejlepším vědcem. Hra se oproti původním plánům trochu pozdržela, v okamžiku oznámení bylo její vydaní plánováno na říjen 2021. 

 

 

 

 

 

 

 

Golem je pak česko-anglické vydání s opět jazykově nezávislými komponenty. Jedná se o hutné euro z prostředí Prahy roku 1584. Ve hře vás čeká tvoření vlastních golemů, abyste je mohli posílat vykonávat práci. Na golemy však musí dohlížet studenti, aby vám neutekli a nezačali demolovat Prahu. Své golemy můžete následně i ničit pro další bonusy. I Golem se oproti původnímu plánu listopad 2021 trochu opozdil.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Seznam připravovaných novinek v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Pokémon karty
Pokémon karty
Akt. cena: 65 Kč
Končí za: 7 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas