TLAMA GAMES: Gaia Project

Autor: 1a2a3a4 | 26.9.2021 | 3

Vydavatelství TLAMA games 23. 9. naskladnilo vesmírné euro s názvem Gaia Project: Galaxie Terra Mystica. Jedná se o hru, která vychází ze starší fantasy eurovky kterou unás lokalizoval MindOK, tedy hry Terra Mystica. Na obou kouscích společně pracovali autoři Helge Ostertag a Jens Drögemüller.

Tentokrát však s rozličnými, asymetryckými rasami (kterých je ve hře čtrnáct) budeme teraformovat a kolonizovat planety ve vesmíru. Kromě boje o planety nás tu čeká i výzkum v rámci „technologického stromu“ napříč šesti odvětvími. Zaměříte se raději na UI, vesmírné lety nebo třeba zdokonalíte svůj um teraformování...? To vše se bude na rozdíl od zmíněné Terra Mysticy, odehrávat na modulárním herním plánu. Hráčskou škálu hra nabízí od poslední dobou stále více se u her rozmáhajícího sóla až po čtveřici.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Myslím, že hru není potřeba představovat :)

26.9.2021 22:24:18

Na hru jsem se opravdu hodně těšil, hlavně i proto, že naprosto zbožňuji #Terra Mystica. O to bylo větší a smutnější překvapení z názvů jednotlivých ras, jak je tlama přeložila.. Je to sice maličkost na jazykově nezávislé hře.. Ale když už se do něčeho takového někdo pustí, měl by to udělat pořádně.. 

28.9.2021 12:04:15

@Bost nějak nechápu problém, za mě jsou názvy ras přeložené super! 

______________________
admin česky vydaných her ZH
hráč a drobný sběratel
tvůrce FB, Insta. a YouTube stránek POD VÍKEM

29.9.2021 07:19:04

Vybíráme z Bazaru

Na Křídlech (NOVÁ)
Na Křídlech (NOVÁ)
Akt. cena: 900 Kč
Končí za: 19 hodin

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas