Soutěž s Albi o Tainted Grail: Pád Avalonu

Autor: Wolfsen | 20.9.2020 | 43

Nedávno se na pulty obchodů dostala hra Tainted Grail: Pád Avalonu. Díky spolupráci s firmou Albi vám přinášíme soutěž o tuto hru i další hry z její produkce.

V soutěži po vás budeme chtít odpověď na tři snadné otázky. Soutěž začne v pondělí 21. 9. 2020 v 8:00 a zúčastnit se můžete až do půlnoci neděle 27. 9. 2020. Vítěze vyhlásíme v pondělí 28. 9. 2020. Podrobná pravidla a otázky naleznete pod odkazem níže.

Vstoupit do soutěže

Sdílet s přáteli:

Komentáře

...
Super nápad! :) Dík.
...................................................................
Odvážný dobrodruh

21.9.2020 07:46:44

Chybka
Super nápad a díky za šanci!

Jen si dovolím upozornit na malou chybku. Při odeslání formuláře s odpověďmi máte dole napsané, že údaje budete předávat společnosti MINDOK, nikoliv Albi. :)

21.9.2020 08:33:37

Chyba (re: Born)
Děkujeme za upozornění, opraveno...
______________________
admin česky vydaných her ZH
hráč a drobný sběratel
tvůrce FB, Insta. a YouTube stránek POD VÍKEM

21.9.2020 09:02:35

Díky
Super, díky za soutěž! A taky tentokrát super otázky. Lepší než v minulé soutěži o Legendy západu - to počítání karet už fakt ne :-). A hlavně ta poslední otázka mě konečně donutila si pořádně prohlédnout ty miniatury :-).

21.9.2020 09:39:17

Creatides
Díky za zpětnou vazbu. Budeme se snažit zohledňovat. Zkoušíme různé přístupy, teď nás napadly tyto fotky a určitě se budeme dívat i na to, jak to byla těžká otázka. Je to o vybalancování složitosti / zábavnosti / a tak. Tak trošku alchymie. A proto díky za zhodnocení různých typů otázek a vnímání jejich zábavnosti.

21.9.2020 09:56:06

Super
Více takových soutěží ! :)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zombicide: Černý mor | Dice Throne: Season Two | Munchkin | Decrypto | Sagrada | Cartographers | Šerif z Nottinghamu + Merry men | Troll | Loony Quest | One Night Ultimate Werewolf | Dungeon Mayhem | Hrdina v Kostce: Bestiář | The Grimm Forest CZ !

21.9.2020 10:49:38

Super!
Parádní soutěž! Fakt mě to bavilo...vlastně díky té soutěži jsme viděl Let´s play video, o kterém jsem ani nevěděl....ty detaily miniatur je senzační nápad!!!

21.9.2020 11:23:30

Super
Díky za soutěž o nádhernou první cenu. :-)

23.9.2020 09:30:03

Bez nápověd by to bylo lepší
Fajn soutěž, ale nevím, proč je tam u každé otázky ta nápověda. Bez těch nápověd by ta soutěž byla opravdu soutěží a každý by musel zapojit své inteligenční závity. Takhle je to jen o jednoduchém vyhledání správné odpovědi na místech z nápovědy, takže to bude spíš jen o losování výhry přihlášených než o soutěži.

23.9.2020 12:09:42

kren
Souhlasím.

Nicméně to odpovídá dnešní zjednodušené době. A tento problém je skrze celou společnost.
Kupujeme si iPhony, které dělají spoustu věcí samy a zjednodušují. Koupíme si myčku, aby za nás umyla to nádobí. Necháme jiné, aby rozhodli jaký máme mít názor a nebo si přečteme titulek z novin a uděláme si ho... atd. atd.

Takže ano, taky bych ocenil, kdyby svět kolem mne zapojil své závity a promazával závity mně samému

23.9.2020 13:09:03

ad Leech
Jo, jo s tou zjednodušenou dobou jsi to vystihl bohužel přesně :(. Lidi čtou jenom titulky novin a rychlých zpráv z internetu a podle toho to ve společnosti vypadá, tak jak vypadá - žádné kritické myšlení, čerpání z více zdrojů a zabývání se problémem do hloubky. Pak se není co divit, že roste počet lidí, co si myslí, že země je placatá, nikdo nepřistál na měsíci, 11. září zpunktovaly americké tajné služby a o místní politické situaci ani nemluvě, ... ale nic z toho sem nepatří, takže se omlouvám Ondrovi za OT.

23.9.2020 14:17:02

Křen, Leech
Jj naprostý souhlas s vámi.
V dnešní době už lidi pomalu ani nepřemýšlí... protože prostě nemusí.
Lenost a pohodlnost je sice hybatelem pokroku, ale zároveň je to dost smutné...

Teda ne, že bych se soutěže nezúčastnil :D, ale taky mi to přijde lehce zvláštní.
Ono tohle je naprosto typické pro soutěže v rádiu a televizi kde se to dá pochopit... Tedy, že vám odpovědi doslova naservírují na podnose. Jenže tam je to o tom, aby docílili maximálního počtu účastníků (aby co nejvíce lidí zavolalo, poslalo SMS) páč z toho mají prachy, případně je to doklad o počtech "diváků" a tedy se od toho odvíjí i cena reklam na daném médiu například.
Tady mi to moc smysl nedává (jako jo, reklama pro Albi to je) a byl bych raději za opravdovou výzvu, ale i tak je supr, že se tu soutěže rozjely a děkuji za to :)

Ale ta otázka formou obrázků je supr ;)

23.9.2020 14:36:56

ad obtížnost soutěže
Nevím, jestli si někteří ještě pamatují na mou soutěž z roku 2014 o hru 1989 Úsvit svobody, která měla deset kol a v každém kole byly myslím 2 až 3 otázky různě bodované z celého spektra událostí a znalostí z období o kterém hra pojednává a vždy po týdnu byly uveřejněny správné odpovědi. Snažil jsem se dávat takové otázky, které buď nebyly dohledatelné vůbec na internetu nebo velice těžko. Zdálo by se, že tak dlouhá soutěž a tak obtížná nebude nikoho bavit, ale opak byl pravdou. Nikdo neměl 100% dobře odpovězeny všechny otázky ale nejvíc bodů nasbírali 3 lidi a tak mi bylo docela líto vylosovat jen jednoho, protože ti tři byli fakt borci, kteří si dali dost práce s vyhledáváním odpovědí. Další ceny jsem neměl, protože se to všechno odehrávalo v mé režii a měl jsem k dispozici jen jednu hru.

23.9.2020 15:09:52

Křen
Pamatuji.

Vysvětlení je jednoduché...
Taková soutěž tě totiž úplně vtáhne a jak začneš, tak je přeci škoda přestat :)

Aktuální soutěž je taková "jednohubka", na které ani nějak nemá co bavit. Ta má spíše potěšit (alespoň tak to vnímám já) :)

23.9.2020 15:37:28

:)
No a v čem je tedy problém? Kdo tu stanovuje pravidla, tak příště udělejte soutěž podle sebe ne ? :)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vytvořený obsah: 70 souborů

23.9.2020 16:25:27

MistrYpislon
Problém není vůbec v ničem.
Naopak je super, že se tu rozběhly soutěže, to je jedině plus... jak pro ZH, tak pro nás :)

To bylo pouze konstatování ;)


"obrázkové otázky" jsou parádní. Co příště hodit fotku nějakého (nebo i více z vícero her) komponentu / figurky a lidé by hádali, ze které hry / her to je (bez nápovědy)?

23.9.2020 17:28:14

El Ďábel
Neboli to fotky figúrky TG lebo súťaž sa týkala TG? To chces súťažiť o hru Scythe a v otázkach chces mať fotky z hry zoombicide? Zas to nepreháňaj, nie každý má všetky figurkove hry, tým by to limitovalo kopu ludi. Nechaj to radšej na tých kto robia tie súťaže :).

23.9.2020 19:13:24

@JAHMANsvk
Ty seš nějakej upjatej. Proč by nemohla být nějaká soutěž ohledně komponent z různých her. Však otázky nemusí být vždycky jen o hře, která bude jako cena. Však v téhle soutěži druhá a třetí cena taky nemá nic společného s tématem soutěže. Může to být klidně soutěž s nějakým obecným deskoherním tématem a nemusí to být vždycky svázané s nějakou hrou. No a co, že fůra lidí nemá figurkové hry, tak to bude pro lidi co je mají. Další soutěž může být třeba zase o kartách. Před lety jsem měl tady pro Zatrolenky připravenou podle mne zajímavou soutěž s deskoherním tématem, ale Ondrovi se to tenkrát moc nepozdávalo, tak jsem to vzdal, ale pokud tady bude mít někdo dobré nápady a chuť něco dělat, tak proč to nějak omezovat - chce to novou iniciativní krev.

23.9.2020 20:59:35

Kren
Za mňa je princíp súťaže, aby sa do nej mohlo zapojiť čo najviac ľudí a nie presný opak.

23.9.2020 21:14:47

Kren
Pokud dodas cenu, tak si muzes stanovit podminky souteze asi jakekoliv, ktere neodporuji dobrym mravum a adminum se budou zamlouvat.

Albi dela soutez predevsim jako reklamu a jejim smyslem neni odradit co nejvic lidi, ale co nejvic jich prilakat, aby se hra dobre prodavala. Lide si reknou, no co, nevyhral jsem, ale videl jsem video, nevypada spatne, tak si ji nakonec asi koupim.

23.9.2020 23:30:05

Rejpání
Já nevím proč mají lidi nejvíc potřebu do všeho rejpat. Co takhle místo toho nadhodit nějaký zlepšovák.... Já třeba o TG nevím nic a zúčastnil jsem se kvůli Hvězdoplavcům. Ale že by ta soutěž nebyla o ničem...?...stáhnul jsem si a přečetl pravidla, shlédnul jsem video co má hodinu dvacet a ty obrázky to byla chuťovka (díky tomu jsem viděl hromadu krásně nabarvených figurek. A v rámci toho všeho jsem zjistil, že je to velice pěkná hra.- není třeba i tohle účel takových soutěží?

A nějak nechápu rozdíl mezi tím, když admini napíší...k čemu slouží menhir? A dají za to 4 možnosti nebo taky žádnou. Pořád vím, že se jedná o tuto hru tak to budu hledat v této hře, bez ohledu na 3 špatné možnosti. To samé u bodů dvě. Jaký je problém jít na youtube a najít si to video i bez odkazu?? Žádný, tak nechápu na co máte potřebu hanět něčí snahu.

23.9.2020 23:57:31

@Zayl
Za prvé jsem nehaněl něčí snahu, jen jsem řekl svůj názor na to, co si já představuji pod pojmem soutěž. Taky jsem nenapsal, že by byla soutěž "o ničem" - to jsi mi vložil do úst ty. Klidně ať tady vedle sebe koexistují takováto jednoduchá reklamní losování, kde se jen seznámíš s novou hrou, kterou neznáš a kde nepotřebuješ zapojit nijak extra mozkové závity a znalosti - já jsem pro to všemi deseti. Ale potom bych byl také pro nějaké obtížnější soutěže pro ty, co nepohrdnou obtížnějšími úkoly. No a to je přece ten zlepšovák, který jsi zmínil. Ondra taky napsal, že je rád za zpětnou vazbu ohledně soutěží, tak mu pár lidí dalo zpětnou vazbu, že by chtěli obtížnější soutěže. Já bych mohl zase napsat, že do takového názoru a návrhu rejpeš ty, ale k čemu by to bylo. Oběma nám jde přece o totéž - o zajímavé soutěže.

24.9.2020 08:03:28

Ty jo,
nejak se nemuzu dockat pondeli :)

26.9.2020 09:20:43

p_lichovsky
To já taky :)
Ale spíš, že mám volno než, že bych věřil v nějakou výhru :D
Je to spíš taková sázka do loterie, a u těch ve výhru ani nedoufám.
Tak, ale hlavně, že to štěstí v lásce mám :) :D

Kdybych náhodou vyhrál a hra mi přišla, tak by láska asi měla hemzy... aneb, zde platí dvojnásob "neštěstí ve hře, štěstí v lásce" (" Zase další hra!?") :D :D :D

26.9.2020 11:54:38

El Dabel
Jasne, sance je mala, ale porad nejaka je. Ja myslim, ze by Ti odpustila, kdyby zjistila, ze jsi to vyhral a nemusel za to platit. Kdyz, tak bych Ti tu hru mohl pohlidat na par mesicu :), nez pritelkyne prestane vysilovat.

26.9.2020 15:22:07

p_lichovsky
A to teprv až mi dorazí Dark Legion pledge Siege of the Citadel (to pro ni bude pěkné překvápko) , to bude doma živo :D :D
Hlídání asi nepomůže, možná by se spokojila s tím, že bych svá hranatá dítka dal k adopci :D

Ne ne... tahke fáze už tu byla, teď už jen kroutí hlavou a radši nechci vědět co si v tu chvíli myslí :D
Hlavně, že se máme rádi ;) :)

26.9.2020 15:53:39

Vybíráme z Bazaru

Set Chronicles of Drunagor: Age of Darkness
Set Chronicles of Drunagor: Age of Darkness
Akt. cena: 1200 Kč
Končí za: 10 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas