ROHATÁ KOSTKA Warhammer – Necromunda

Autor: Rohatá Kostka | 23.5.2021 | 0

Zdravíme všechny fanoušky Warhammeru,

opět vám přinášíme další příběhy ze světa Warhammeru. Dnes bych vám s radostí oznámil, že začínáme sérii, která bude vyprávět o příbězích z industriálního světa Necromunda! Podobně jako Warcry, nebo Underworlds je Necromunda „boxed game“ od Games Workshop zaměřená na souboje jednotlivých gangů v městském podsvětí. I zde nalezneme obrovské množství zajímavého loru, který dodává deskové hře tu správnou temnou a gothic-punkovou duši! :)

Rohatá Kostka · Necromunda

Dosáhli jsme naprosto neuvěřitelného milníku na Startovači! 5000!!! Děkujeme všem, kteří podporují Rohatou Kostku. A protože držíme své sliby, tak od konce května najíždíme na dvojnásobné tempo, tedy podcasty 2× týdně, vždy v úterý a v pátek. Jste skvělá podporující komunita :) Jsme rádi, že pro vás i nadále můžeme dělat příběhové epizody ze světa Warhammeru.

Především velice děkujeme všem patronům na Startovači, kteří vůbec umožňují chod totoho podniku! Najdete nás na Soundcloudu, iTunesSpotify a nově i na Youtubu. Nicméně ty nejaktuálnější epizody najdete vždy na Soundcloudu.

Mějte se krásně a nechť jsou vám bohové kostek nakloněni! 

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Hra o trůny - LCG: 20 malých rozšíření
Hra o trůny - LCG: 20 malých rozšíření
Akt. cena: 500 Kč
Končí za: 5 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas