MINDOK: Rozšíření Archa Nova: Vodní světy v prodeji!

Autor: Ondřej Podavka | 11.12.2023 | 6

Do obchodů zamířilo rozšíření ke hře Archa Nova Mathiase Wiggeho Vodní světy od vydavatelství MindOK. Toto rozšíření do hry přidává:

  • Novou třídu zvířat ‒ mořské živočichy ‒ a s nimi nové „výběhy“, tj. malé a velké akvárium o velikosti 2, resp. 5 políček. Mořská zvířata mají na sobě symbol vlny, která má za efekt urychlování obměny herní nabídky při jejím doplňování; navíc přibližně polovina mořských živočichů obývá korálové útesy a při zahrání spouštějí korálové efekty na všech kartách v zoo.
  • Nový druh univerzity, které hráčům poskytují po jednom symbolu výzkumu a příslušné třídy zvířete a možnost vyhledat si v balíčku kartu zvířete dané třídy.
  • Alternativní karty akcí poskytující malé bonusy. Každý hráč si při přípravě hry vybere pomocí draftu dvě tyto karty, jimiž nahradí základní karty akcí.
  • Nové karty zvířat, sponzorů, ochranářských projektů a závěrečného vyhodnocení a žetony bonusů.
  • Materiál přizpůsobený rozšířené hře nahrazující komponenty základní hry (karty, deska asociací apod.) včetně dřevěných ukazatelů a figurek místo základních válečků a krychliček.

Hra Archa Nova rozšířená o Vodní světy je určena jednomu až čtyřem hráčům od 14 let, herní doba se pohybuje od 90 minut do dvou a půl hodiny.

 

 

 

 

 

 

Seznam připravovaných novinek v češtině

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Podle BG stats koukám, že jsem Archu už dlouho nehrál, takže rozšíření pro mě nemá moc smysl, ale jsem zvědav na dojmy.

- - -
píšu o (nejen) sólohraní deskovek: www.instagram.com/solo_boardgaming

13.12.2023 18:46:10

Vybíráme z Bazaru

Divoká Amazonie + rozšíření
Divoká Amazonie + rozšíření
Akt. cena: 1500 Kč
Končí za: 15 hodin

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas