MINDOK: Oznámení rozšíření hry Archa Nova: Vodní světy

Autor: Ondřej Podavka | 6.7.2023 | 7

Vydavatelství MindOK 5. července oznámilo vydání hry rozšíření hry Archa Nova: Vodní světy autora Matthiase Wiggeho.

Ve hře Archa Nova hráči budují vlastní zoologickou zahradu a snaží se zde chovaná zvířata vypustit zpět do volné přírody v rámci záchranných programů: stavět nové výběhy, zabydlují je zvířaty, získávají sponzory a spolupracují s různými organizacemi či se podílejí na ochranářských projektech a snaží se získat sponzory, kteří by jejich projekty podpořili.

Rozšíření do hry přináší především vedle výběhů ze základní hry také akvária, a to ve velikostech 2 a 5, a mořská zvířata, která je budou obývat. Z nich přibližně polovina obývá korály a při zahrání spouštějí korálové efekty na všech kartách v zoo. Navíc všechna mořská zvířata mají na sobě symbol vlny, a dokud se tyto karty nacházejí v nabídce, urychluje její obměnu.

Dále rozšíření obsahuje nový druh universit, které hráčům poskytují symbol výzkumu, třídy zvířete a možnost vyhledat si v balíčku kartu se stejným symbolem třídy (savci, ptáci apod.). V neposlední řadě rozšíření obsahuje nové karty akcí, sponzorů, ochranářských projektů a závěrečného vyhodnocení, nové žetony bonusů apod.

Hra Archa Nova rozšířená o Vodní světy je určena jednomu až čtyřem hráčům od 14 let, herní doba se pohybuje od 90 minut do dvou a půl hodiny.

 

 

 

 

 

 

Seznam připravovaných novinek v češtině

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Válka o Prsten + Playmat + Rozšíření a promo
Válka o Prsten + Playmat + Rozšíření a promo
Akt. cena: 7050 Kč
Končí za: 22 hodin

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas