Kubrt vs Folklore: the Affliction: Let's Play

Autor: Kurdt57 | 20.3.2019 | 3

Komentovaný průběh solitérního zahrání prvního příběhu hry. Šťastnou cestu. :)

1. Díl

V prvním díle jsme se podívali na představení hry, vytvořili si postavy a seznámili se s úvodem scénáře. Vzhůru do toho!

2. Díl

Během cesty zažila naše dvojice mnoho dobrodružství. Proč se ze Slávka stal oblíbenec a proč mu uletěla holubička? To všechno zjistíte ve druhém díle hraní s názvem Cesta.

 

3. Díl

Dorazili jsme do Ostelinku, kde hledáme zmizelého faráře. Městečko je však stejně divné, jako jeho okolí. Navíc se z něj stal jakýsi uprchlický tábor, protože se do něj schází vystrašení obyvatele přilehlého venkova. Ulice jsou prázdné a hospoda plná. Nabídne nám někdo teplý nápoj?

 

4. Díl

Statečná dvojice vstupuje do prostor hřbitova a snaží se dostat do mauzolea, kde by měl být jediný vchod do jeskyň. Podaří se to Klárce a Slávkovi? Co je ten tajemný předmět, který Slávek našel v hrobě? Pomůže mu v jeho snažení?

 

5. Díl

Slávek s Klárkou se rozhodli vsoupit do dřáve zavaléné části jeskyně. Co tam na ně čeká? Útok netopýrů, nebo věčné mládí? A najdou konečně postrádaného kněze? Nějakého knězě, který se jim nebude snažit vypálit díru do hlavy?

Youtube kanál Kubrt referent

Kubrtův blog na Facebooku

Kubrtovy webové stránky

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Insert: Duna Imperium + rozšíření, od korunky
Insert: Duna Imperium + rozšíření, od korunky
Akt. cena: 100 Kč
Končí za: 4 dny

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas