Kalkared: Carcassonne insert

Autor: Khalashnikovf | 14.3.2022 | 0

S touhle hrou jsem hodně bojoval. Nejprve jsem vytvořil hodně deluxe verzi insertu, která měla i vlastní dřevěnou krabici a tak. Na to už nemám čas a naopak jsem udělal snahu insert maximálně minimalizovat.

Výsledkem je insert, který zvedá víko krabice jen asi o 6 mm a vejde se do něj: Základní hra včetně obsahu Big Boxu, Obsah Carcassonne výroční edice 20 let, rozšíření jedna, dva, tři, čtyři, pět, šest, osm, devět, deset. Tedy pouze neexistující rozšíření číslo sedm se tam nevejde :)

Insert je koncipován tak, aby se to tam hlavně vešlo a pořád s nějakou mírou použitelnosti, žádná věž na dílky, žádné komplexní rozseparování. Hlavně tak aby se to vešlo :)

Více informací v Koutku kutilů.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

takže funkčnost nulova hlavne vsechno narvat do krabice za kazdou cenu tomu se rika kvalitni insert, jak toto usetri pripravu hru opravdu nechapu

15.3.2022 14:02:19

Ha :)
Já vím, že píšu skladnost a tak, ale taky je dobré vzít v potaz jak ty inserty dělám. Nikdy to není jen o narvání. Insert může stále dobře sloužit i pro hru samotnou a dokonce se odvážím tvrdit, že lépe, jak big box. Tedy, díky za poznámku, ale není tak docela na místě.

_________________________________________
www.kalkared.eu, aneb když v poličkách není místo
Diskuze: https://www.zatrolene-hry.cz/diskuse/koutek-kutilu-5/3d-tisk-insertu-21039/

15.3.2022 16:44:03

skladnost rozhdone ne o funkcnosti nemluve, hluboke male krabicky kde jsou namichane komponenty a zetony ktere z tech malych krabicek jen horko tezko vyndate,nemluve o hernich deskach ktere jsou na sebe narvane a spis se poskodi nez aby to prineslo nejakou vyhodu nemluve o otm ze se budou muset z toho vysypat protoze z tech dvou velkych krabic pujdou systematicky vyndavat jen velice tezko po odebrani par hornich vrtev, zetony hradu taky tezko po par vyndach vyndas bez toho aniz by jsi vsechno musel vysypat, takze jsem pouze pytliky nahradil krabickami ktere nic neprinesou gratuluji, takze moje poznamka je urcite na miste skoda jen ze neunesete kontruktivni kritiku

15.3.2022 19:06:53

@P3ngman  V tomto případě děkuju za konstruktivní kritiku a vezmu si ji k srdíčku. Insert je nicméně opravdu určený pro extrémní uskladnění především a k tomu slouží naštěstí na jedničku. A to, že ve skutečnosti ten insert není tak tupý, jak tu píšeš je jen extra bonus navíc, protože ty hrady i další komponenty se z toho vyndávají vcelku snadno pokud nechceš tahat všechny hrady najednou, což stejně nikdy nepotřebuješ. Tedy, díky, ale insert svoji funkci plní přesně, tak jak jsem zamýšlel. Stále platí, že už ode mě existuje velká a prostorná verze, kde je vše přístupné a roztříděné, ale holt to není tak malé a skladné. Tedy každý si může vybrat to své řešení a není u toho potřeba být nepříjemný a tak…nad věcí.

_________________________________________
www.kalkared.eu, aneb když v poličkách není místo
Diskuze: https://www.zatrolene-hry.cz/diskuse/koutek-kutilu-5/3d-tisk-insertu-21039/

15.3.2022 20:52:23

@P3ngman Kritika padla na púrodnou půdu. Aktualizoval jsem to a vyšperkoval. Každá komponenta má své místo a je to snadno přístupné :)

Díky, já tyhle hecy dycky potřebuju! Video nechám pak aktualizovat.

18.3.2022 12:06:35

Vybíráme z Bazaru

Noctiluca IT verzia s CZ návodom
Noctiluca IT verzia s CZ návodom
Akt. cena: 940 Kč
Končí za: 14 hodin

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas