Hanácky deskovke 2018

Autor: Kew | 26.1.2018 | 0

Ahoj všichni,
chtěl bych vás touto cestou pozvat na každoroční výjezdní akci olomouckých deskovkářů, která proběhne v termínu 5.-8. dubna 2018 na chatě kousek od Olomouce.

Na akci tradičně vozíme ty nejoblíbenější krabice z klubové skříně, domácí favority a společnost nám vždy dělá taky bečka piva.

Stravování v rámci akce je zajištěno při dostatečném počtu zájemců (což nebyl loni problém naplnit).

Bližší informace

Místo konání: Chata Pod věží, Radíkov (GPS: 49.6416267N, 17.3687317E)

Ubytováni: K dispozici je 40 lůžek, pokoje jsou čtyř a pětimístné. Lúžka jsou povlečená, s sebou si ale vezměte ručníky a prezůvky (povinné!).

Doprava: Autem (parkování v areálu), autobusem - MHD, popř. linkové autobusové spoje z Olomouce.

Hry: K dispozici bude část výbavy klubu + to, co sami dovezete; aktuální seznam her najdete na http://bit.ly/2m VXfRW (do tabulky, prosím, pište, co si na akci chcete zahrát a co jste tam ochotni přivézt).

Ostatni vyžití: Budeme kousek od olomoucké ZOO, vedle historického fortu, kde se dá zorganizovat prohlidka, pripadne je moznost vyrazit do okolni prirody.

Strava: Na výběr jsou tyto možnosti: bez stravy, snídaně, polopenze, plná penze. Možnost vařit si je velmi omezená (malá kuchyňka na jednom z pokojů), doporučujeme objednat si stravu, příp. by pravděpodobně mohlo jít objednat si dovoz jidla/pizzy z Olomouce (zjistěte si sami dopředu). V podniku je restaurace, kde bude probíhat stravování a kam si můžete zajít na kafe, čaj apod. Na akci zajistíme soukromé pivo (vlastní výčep - bude se čárkovat a na závěr akce se vyúčtuje). Krygl na pivo je třeba si dovézt. Jedlé a pitné úplatky pro organizátory akce jsou vítány ;)

Cena: 650 Kč/os. pro členy klubu (tzn. s klubovým předplatným), resp. 700 Kč/os. (ostatní). K ceně je potřeba připočíst ještě cenu za stravu: snídaně + 150 Kč, polopenze + 360 Kč, plná penze + 600 Kč (částka je již sečtená za všechny dny).

Porádá: Klub deskovych her DoUPë Olomouc

Díky a tesi se na Vás Kew a Poly

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Arboretum
Arboretum
Akt. cena: 350 Kč
Končí za: 3 dny

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas