FOX IN THE BOX: Nová dvojkovka od autora Watergate s názvem Štvanice je skladem!

Autor: Tomoko | 17.9.2023 | 7

Vydavatelství Fox in the Box v pátek 15. 9. 2023 naskladnilo svou další novinku s názvem Štvanice (The Hunt) od vydavatelství Salt & Pepper Games z dílny autorů Matthiase Kramera (Watergate, Rococo, Glen More II: Chronicles) a Engina Kuntera.

Hra prošla úspěšnou crowdfundingovou kampaní, která byla dne 4. 4. 2023 ukončena a úspěšně zafinancována. V rámci této kampaně bylo možné podpořit vydání této hry rovnou v českém jazyce. Kampaň podpořilo nakonec více než 2 000 podporovatelů, kteří vydání hry podpořili celkovou částkou 49 694 euro, kdy téměř 300 z nich si vybralo českou verzi. V pondělí 18. 9. 2023 bude hra nejdříve rozeslána mezi podporovatele kampaně a následně také do obchodů.

Privátní: 2023-09-17-07.jpg

Štvanice je asymetrická karetní hra pro 2 hráče, kde jeden hráč převezme velení britského královského námořnictva, zatímco druhý hráč bude reprezentovat německou Kriegsmarine. Hráči vzájemně soupeří o nadvládu prostřednictvím mechanismu skrytého pohybu řízeného kartami. Každý hráč má svůj vlastní balíček karet, kdy úkolem německé strany je zůstat skrytý před nepřítelem a potopit pět zásobovacích lodí, zatímco britská strana musí vydržet až do závěrečné bitvy s lodí Admiral Graf Spee a uštědřit jí větší poškození.

Hra je určena hráčům od 10 let s herní dobou okolo 25 až 45 minut na jednu partii. 

Seznam připravovaných novinek v češtině

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Na vlnách neznáma
Na vlnách neznáma
Akt. cena: 700 Kč
Končí za: 33 minut

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas