FOX IN THE BOX: Lokalizace válečné námořní duelovky The Hunt!

Autor: Tomoko | 16.2.2023 | 8

Vydavatelství Fox in the Box oznámilo, že na český trh přinese další hru pro dva hráče The Hunt (český název zatím nebyl oznámen) autorů Matthiase Kramera (Watergate, Rokoko, Glen More) a Engina Kuntera. O ilustrace této hry se postaral Albert Monteys, který ilustroval také například hru Resist!, jež je určena pro sólo hráče a kterou u nás foxíci rovněž vydají v češtině.

The Hunt je asymetrická karetní hra pro 2 hráče od vydavatele Salt and Pepper Games, kde jeden hráč převezme velení britského královského námořnictva, zatímco druhý hráč bude reprezentovat německou Kriegsmarine. Hráči vzájemně soupeří o nadvládu prostřednictvím mechanismu skrytého pohybu řízeného kartami. Každý hráč má svůj vlastní balíček karet, kdy úkolem německé strany je zůstat skrytý před nepřítelem a potopit pět zásobovacích lodí, zatímco britská strana musí vydržet až do závěrečné bitvy s lodí Admiral Graf Spee a uštědřit jí větší poškození. Hra je určena dvěma hráčům od 10 let s herní dobou okolo 25 až 45 minut na jednu partii.

The Hunt se brzy objeví na crowdfundingové platformě Gamefound, kde bude možné objednávat přímo českou verzi. Kampaň by měla odstartovat 15. března 2023 a vydání hry bychom se měli dočkat ještě v letošním roce.

Preview kampaně na Gamefoundu

Kampaň začíná 15. 3. 2023

Seznam připravovaných novinek v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Ptačí říše - nová
Ptačí říše - nová
Akt. cena: 550 Kč
Končí za: 13 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas