Fantom staré Prahy pro fajnšmekry

Autor: JonnyTheFox | 31.1.2024 | 0

Fantom Golden Edition je vylepšenou verzí klasické hry Fantom staré Prahy. Přináší několik nových prvků, které hru dělají ještě napínavější a strategicky zajímavější.

Nejvýznamnější změnou je zavedení letu balónem. Fantom tak získává nový způsob dopravy, který mu umožňuje rychle se pohybovat po mapě. To hru pro detektivy značně ztěžuje, protože je těžší odhadnout, kde se Fantom právě nachází.

Další novinkou jsou banky. Fantom může vyloupit některou z nich, což mu přináší bonusové body. To mu dává další možnost, jak uspět ve hře.

Obě tyto novinky hru značně prohlubují a přidávají jí další strategické možnosti. Detektivové musí nyní přemýšlet i o tom, jak zabránit Fantomovi v letu balónem a jak sledovat jeho pohyby, aby ho včas odhalili. Fantom se zase musí rozhodnout, zda se zaměří na únik, nebo na vyloupení banky.

Zde je několik konkrétních příkladů, jak nové prvky hry ovlivňují její průběh:

  • Let balónem může Fantomovi pomoci rychle se vzdálit od detektivů. Pokud se Fantomovi podaří dostat se balónem na konec mapy, detektivové ho už nemají šanci dostihnout.
  • Banky dávají Fantomovi další možnost, jak získat body. Pokud se Fantomovi podaří vyloupit banku, získá daný počet bodů. To mu může pomoci zvítězit, i když ho detektivové nakonec dopadnou.

Fantom Golden Edition je tedy skvělá volba pro hráče, kteří hledají napínavou a strategicky náročnou hru. Hra nabízí několik nových prvků, které hru dělají ještě zajímavější a zábavnější.

 

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Cesta za štěstím - nová ve fólii
Cesta za štěstím - nová ve fólii
Akt. cena: 200 Kč
Končí za: 1 den

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas