DŘEVĚNÉ DESKOVKY: Co připravují na konec prázdnin?

Autor: tadzi | 31.7.2023 | 0

Prázdniny jsou u nás plné vývoje. Připravujeme hned několik her, o které bychom se s vámi nyní chtěli podělit a vy si je také budete moci brzy zakoupit. Ale nejdřív jedna novinka, která není tak docela novinkou.

Karta Baseta jménem Fin, hra Psí svět

Možná jste si všimli, že hra Zoubková víla dočasně zmizela z naší nabídky, resp. je dlouhodobě nedostupná. To proto, že jsme od začátku nebyli spokojení s kvalitou komponent. Jelikož se jedná o kusovou výrobu, postupně jsme zkoušeli více variant a konečně dospěli k úspěšnému závěru. Již brzy se tedy dočkáte nového vydání hry a to rovnou i s novou titulní grafikou.

První a největší novinkou je hra Psí svět. Jedná se o hru, ve které se poprvé pouštíme do světa karetních her. Jedná se o pro nás neprozkoumané teritorium a doufáme, že nás kvalita výsledných produktů nezklame. Ale o co ve hře jde? Hráči dostanou téměř 80 karet s plemeny psů. V každém kole jich několik odhalí a jejich úkolem bude seřadit je podle nějaké vlastnosti. Na výběr je výška v kohoutku, váha, průměrný věk a popularita plemene.

Trojice broučků ze hry Hmyzáci

Druhou čerstvou novinkou je hra Hmyzáci, která je zajímavá především sedmdesáti figurkami broučků. Ty budou hráči postupně losovat z pytlíku a přikládat na herní plán, který tvoří obyčejná šachovnice. Jejich úkolem je vytvořit co největší skupinky stejných broučků. Právě za tyto skupinky budou na konci bodovat a to především za ten jeden druh, který si na začátku partie vylosovali.

Vzorek hry Pečení cukroví, čerstvě vytažený z trouby

Protože se blíží konec prázdnin, podzim a s nimi i Vánoce, je nejvyšší čas přinést na trh také naši novinku Pečeme cukroví. Jedná se o hru, která bude zaměřená na šikovnost. Hráči budou nejdříve vykrajovat tvary ze svého těsta a poté bude jejich úkolem se společně směstnat a naskládat své tvary přímo na plech, který poté vloží do trouby. Podaří se jim je upéct v pořádku nebo se jim některé kousky spálí? A kdo dostane body?

Agent Banán je jedna z postav, které si můžete vybrat ve hře Osmišifry

Do nabídky přidáme také hru Osmišifry, o které jsme se zmiňovali již dříve. Hra kombinuje prvky osmisměrky s kreslenými nápovědami a luštěním obrázků ostatních hráčů. Tématem jsou zvířecí agenti a vybrat si budete moci hned z deseti postav. Každá postava má navíc svůj vlastní příběh, který ji do tajné agentury přivedl.

A poslední novinkou, kterou představíme v následujícím měsíci, jsou Archeologové. Hra obsahuje jedinečný čtyřvstvý herní plán. Hráči v roli archeologů nejdříve „zakopou“ destičky s částmi dinosaurů a pokusí se zapamatovat jejich polohu. Poté budou figurkami odkrývat jednotlivé vrstvy hlíny a snažit se poskládat kompletní dinosaury.

To ale určitě není vše. Stále pracujeme na vývoji her Barber ShopKočičí mrakodrap a Pohádky na dobrou noc. Poslední jmenovanou si můžete na našich stránkách také předobjednat za výrazně zvýhodněnou cenu. Hry jsou stále ve vývoji.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Pán prstenů: karetní hra + 1. cyklus + Khazad-dum
Pán prstenů: karetní hra + 1. cyklus + Khazad-dum
Akt. cena: 3000 Kč
Končí za: 1 den

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas