CROWDFUNDING: Ypsilonie aneb Cesta do Vyjmenované země

Autor: Wolfsen | 15.5.2015 | 2

Loris GamesDnes Vám přinášíme tak trochu jiný crowdfundigový projekt, navíc z českých luhů a hájů. Loris Games a dvě učitelky češtiny Bára a Bára spojily své síly a připravily didaktickou hru Ypsilonie aneb Cesta do Vyjmenované země.

Jak už název napovídá, jde o hru, ve které se děti budou učit vyjmenovaná slova, a to velmi nenásilnou cestou - jakoby "mimochodem" při hře. Hra samotná s vyjmenovanými slovy nezachází a nijak neodměňuje jejich znalost ani netrestá jejich neznalost. Vyjmenovaná slova jsou jednoduše (téměř) jediná, která se ve hře vyskytují. Např. sedlák Zbyněk Býček sice využívá sýpku, ale bude se muset obejít bez vidlí.

Ypsilonie   Autorky s plánem

Hru můžete získat za příspěvek 800 Kč. Kampaň na HitHitu končí 27. 6. a hra by měla vyjít v září tohoto roku.

Stránky kampaně na HitHitu

Sdílet s přáteli:

Komentáře

neni to vtip?
Hra vypada hezky, ale co ta kaman? Hlavni (aspon podle me) pledge level (hra za 800) uz NENI!?! A to zbyva nasyslit jeste polovinu pozadovane castky... Obavam se, ze takhle to asi nepujde. Za me teda palec dolu.

18.5.2015 08:30:16

lacko
Toto je komentář hlavně pro autory kampaně (silně pochybuji, že si to tu přečtou). Nicméně už se prý pracuje na navýšení (zrušení) omezení.

18.5.2015 08:47:36

Wolfsen
furt nic... tak jsem jim napsal. nemuzu si pomoct, tenhle fail mi prijde obravdu monstrozni. Nereknu byt v tom jenom ty dve cestinarky, tam se daji takove veci ocekavat (asi nevydavaji hru skrz CF kazdy rok), ale zastituje to vydavatelstvi a tam by snad meli vedet ktera bije...

19.5.2015 09:32:45

Limity navýšeny
Ahoj, náměty a podněty čteme na Zatrolených hrách i na Hithit.cz a děkujeme za ně :-)

Vývoj počtu příspěvků sledujeme také, a proto jsme přidali novou položku příspěvků:
https://www.hithit.com/cs/project/1236/ypsilonie-cesta-do-vyjmenovane-zeme

HRA za 900 Kč
Jednoho dne zazvoní pošťák a doručí Vám balíček. Z něj vybalíte krásnou krabici s ještě krásnější hrou. Vezměte pytel a vypravte se za třpytivým pokladem jako jedni z prvních – dřív než v hostinci U Syna Přemyslova budou davy…

... a už má 40. přispěvatelů.

23.5.2015 15:49:26

Vybíráme z Bazaru

Gloomhaven LCH - Insert
Gloomhaven LCH - Insert
Akt. cena: 5 Kč
Končí za: 13 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas