CROWDFUNDING: Vynášení odpadků může být zábava!

Autor: PatrikBolas | 2.9.2015 | 8

Také vám doma přetéká odpadkový koš a lenost vám brání v jeho vynešení do té doby, kdy ta zpropadená slupka od banánu je pro zapáchající hromadu poslední kapkou a celé se to skácí na zrovna vytřenou podlahu? Věřte tomu nebo ne, právě jsem vám popsal mechaniku bláznivé hry Garbage Day (Den vynášení odpadků).

Garbage Day je karetní hra pro 2-5 hráčů, která otestuje vaší zručnost. Hra jistě zaujme obrázky všemožných odpadků, se kterými se denně setkáváme, nicméně krabička hry zaujme ještě víc. Všechny karty (zatím 90 kusů) i s pravidly jsou totiž dodávány v plastovém odpadkovém koši, který není pouze na okrasu, ale je i hlavním prvkem hry. Vaším cílem totiž bude umisťovat na něj své odpadky. Má to ale malý háček. Každá karta odpadku má ve své horní čtvrtině dvě díry (skutečně vyražené do karty). Když kartu umisťujete na odpadkový koš (obvykle již přetékající odpadky), musíte skrze tyto díry vidět na stůl, nesmí tedy být položeny na jinou kartu. Tento prvek zajišťuje neustálý růst hromady odpadků do stran, která se tak stává stále méně stabilní.

 

Pokud se obáváte, že další odpadek by strhl celý odpadkový koš, můžete tu plechovku od fazolí prostě pohodit ve svém pokoji. Nesmíte to ale přehnat, protože jakmile nebude v pokoji k hnutí, musíte vynést všechny odpadky najednou! No a logicky, pokud si nechcete dělat bordel pod vlastními nohami, můžete zbytky od oběda schovat v kamarádově pokoji pod polštář.

A dostáváme se k tomu nejlepšímu. Pokud ve vašem tahu vaší vinnou spadnou karty z odpadkového koše, vezmete si všechny spadlé karty k sobě (ne do svého pokoje). Pokud budete mít těchto karet více, než je limit určený počtem hráčů, vypadáváte. Pokud však hromada spadne ve vašem tahu vlivem jiného hrače (strčil do stolu, kýchl si apod.), bere si všechny karty tento hráč. Hru logicky vyhraje ten hráč, který jako poslední zůstane ve hře.

 

Hru Garbage Day si můžete pořídit za 18 dolarů + 1 dolar jakožto velice přijatelné poštovné (456 korun). Pokud si pospíšíte, získáte jeden z tisíce stříbrných odpadkových košů (klasický je celkem ohyzdně zelený) plus samolepku s číslem. Všichni tak budou vědět, že váš odpadkový koš patří k první tisícovce. O kvalitu hry se snad nemusíme bát, protože za ní stojí zkušené studio Mayday Games, které se postaralo o velice úspěšnou hru Viceroy, u nás v brzku vycházející pod názvem Panovník.

Co se dodatečných cílů týče, můžeme se v případě velkého počtu podporovatelů těšit na kvalitnější papír karet, mnoho nových karet, až tři rozšíření a možná podpora až šesti hráčů.

 

 


Stránka kampaně

Pravidla hry v angličtině

Pravidla hry v češtině

Kampaň končí v úterý 29.9.2015 ve 14:50 našeho času (SELČ).

Garbage Day 2-5 Player 20 Minute Dexterity Card Game! -- Kicktraq Mini

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

QuiZoo
QuiZoo
Akt. cena: 1 Kč
Končí za: 6 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas